Notes de premsa

L’Ajuntament de València rep al Léleman Voleibol Valencia

 • , ,

L’equip ha quedat subcampió dins la seua categoria i ascendeix a Superliga en la pròxima temporada

L’Ajuntament de València ha rebut hui, 10 de maig, a l’equip Léleman Voleibol Valencia després que el passat mes d’abril es proclamarà subcampió de la fase final de la Superliga 2 i conseguira la promoció a la màxima categoria estatal.

La recepció, a l’hemicicle del consistori, ha començat a les 13 hores i ha comptat amb la presència de l’alcalde de València, Joan Ribó, i la regidora d’Esports, Pilar Bernabé. En l’acte, a banda de reconéixer els mèrits de l’equip, també s’ha fet entrega al conjunt d’una placa commemorativa pel seu ascens.

“Vam tindre la sort de viure la fase d’ascens a la nostra casa i estem molt orgullosos de l’esforç i companyonia que vau demostrar”, ha declarat la regidora d’Esports i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé. A continuació, també ha afegit que “Teniu tot el nostre suport, volem que Benicalap siga, encara més, la vostra casa”.

L’equip ha quedat subcampió dins la seua categoria i ascendeix a Superliga en la pròxima temporada

L’equip ha quedat subcampió dins la seua categoria i ascendeix a Superliga en la pròxima temporada

Una gesta sense precedents

L’equip valencià de voleibol va tancar la temporada anterior amb el seu ascens a Superliga 2, una gesta que han aconseguit superar enguany proclamant-se subcampions de la fase final, posició que els permet ascendir a Superliga, la màxima categoria d’àmbit estatal.

Després d’una temporada immillorable, en la qual van quedar primers de grup, l’equip va tindre la possibilitat de disputar la fase d’ascens. En l’esdeveniment –que va tindre lloc al Pavelló Benicalap els dies 9, 10 i 11 d’abril– només el San Sadurniño va aconseguir superar els valencians. Tanmateix, aquesta segona posició en la fase d’ascens ha sigut suficient perquè l’equip valencià es convertisca en el nou equip de la Superliga Masculina de Voleibol.

Amb aquest resultat, el Léleman Voleibol Valencia es converteix en l’únic representant que tindrà la Comunitat Valenciana en l’elit del voleibol estatal durant la temporada 2021/2022 i en el primer equip de voleibol de la ciutat de València que aconsegueix arribar a la Superliga.