Notícies

L’atletisme serà el protagonista de les segones jornades de les Miniolimpiadas

 • ,

Se celebrarà el pròxim 20 de gener en la pista d’atletisme del Tram III de l’Estadi del Túria

El pròxim 20 de gener de 2024, de 10 a 13 hores, se celebrarà en la pista d’atletisme del Tram III de l’Estadi Túria, la segona jornada de les Miniolimpiadas de la temporada 2023/2024, una activitat multiesportiva, que s’emmarca dins del programa dels Jocs Esportius Municipals de la ciutat de València, que es realitzen en col·laboració amb les Federacions Esportives i amb altres entitats esportives.

Este programa està dirigit als i les escolars de la ciutat de València i la seua finalitat és tant esportiva com formativa. Així mateix, els seus objectius tracten de complementar l’acció educativa de l’assignatura d’educació física.

Entre les activitats dels Jocs Esportius Municipals, destaquen les Miniolimpiadas que van dirigides als xiquets i les xiquetes de primer cicle de primària, és a dir, als nascuts en els anys 2016 i 2017 i on es permet als escolars iniciar-se en l’esport d’una forma més completa i harmònica, en adaptar l’activitat a les capacitats evolutives pròpies de la seua edat.

La segona jornada es desenvoluparà en col·laboració amb la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana i es practicaran jocs preesportius basats en esta disciplina.

La data límit d’inscripció per a este esdeveniment serà dijous que ve 18 de gener o fins a completar un màxim de 32 equips participants.

De gener a maig de 2024, estan programades un total de cinc activitats, que es duran a terme en diverses instal·lacions esportives municipals i localitzacions de la ciutat de València. Totes les jornades seran multiesportives, encara que cadascuna d’elles incidirà en un esport particular.

La tercera jornada de les Miniolimpiadas tindrà lloc el 24 de febrer on se celebraran les jornades de voleibol en el Pavelló Benicalap; el 23 de març serà el torn de l’hoquei en el Poliesportiu Beteró; el 20 d’abril tornarà el protagonisme al rugbi en el Tram V del Jardí del Túria i, finalment, el 25 de maig es donaran per finalitzades les Miniolimpiadas amb unes jornades multiesportives en la instal·lació Beachbol de la Platja de la Malva-rosa.

En la Fundació Esportiva Municipal estem convençuts dels beneficis que l’esport i l’activitat física tenen per als xiquets, les xiquetes i els joves escolars, però també de la seua contribució a la salut, a la formació integral i a la creació d’un hàbit saludable i d’utilització del temps lliure.

Per a més informació, poden accedir a la web: http://www.deportevalencia.com/deporte-escolar/juegos/, o bé posar-se en contacte amb la Fundació Esportiva Municipal a través del correu electrònic: jocsesportius@fdmvalencia.es o telefonant al 633 685 035 de dilluns a divendres de 16.00 – 19.00 h.