Notícies

L’atletisme popular torna amb força, il·lusió i 4.400 corredors en la cita més clàssica del Circuit

• ,

Este diumenge va tornar el X Circuit Divina Pastora amb la seua cita més clàssica. Encara que l’estiu pareix que encara no s’ha anat, ja ha tornat el X Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València amb la seua prova amb més tradició: la Volta a Peu als Barris de Sant Marcel.lí i Sant Isidre que complia la seua 38 edició en este 2014. Ganes de tornar a córrer pels carrers de València en este circuit a pesar de la calor i humitat que complicaven els seus 6.109 metres de recorregut.

Salida en San Marcelino.

Un traçat que té una part tan complicada com especial. El conegut com ‘scalextric’ del running, amb unes dures rampes que van obligar a corredors experimentats i novells a un esforç extra durant quasi un quilòmetre de pujades i baixades. Un preciós encara que exigent llaç d’asfalt que marca les diferències en esta prova des que este punt es va incorporar al traçat fa un parell d’anys i que es convertix en una de les poques rampes dels deu recorreguts del Circuit en una ciutat marcada per les seues excel·lents condicions per a córrer sense a penes desnivell.

Victòries per als clàssics Jaouad Ouemellal (19:12) i Raquel Landín (23:01), que van creuar la línia de meta per davant dels 4.378 corredors que van completar el recorregut amb el xip i dorsal reglamentari i que ja calfen motors per a les grans proves populars d’octubre i novembre, amb la Mitja Marató i la Marató València Trinidad Alfonso molt prop.

Bajada de la rampa.

Per a tots eixos corredors que preparen els grans reptes o per als que creuen la línia en últim lloc, el Circuit de carreres de València sempre és especial. I ha tornat als nostres carrers despresos de les vacacions.

Ací pots consultar la CLASSIFICACIÓ COMPLETA d’esta prova del Circuit.

La GALERIA FOTOGRÀFICA també esta disponible.