Notes de premsa

Els Astros Valencia guanya la final de la Copa del Rei de beisbol

 • , ,

L’equip valencià de beisbol Astros Valencia s’ha convertit en el nou campió de la Copa del Rei d’aquesta modalitat després d’imposar-se, aquest cap de setmana, per 8-7 al Tenerife Marlins Puerto de la Cruz en l’entrada extra (extrainning). El partit final del torneig nacional va repetir participants, els mateixos equips que en la passada temporada, i de nou va acabar amb els Astros com a conjunt guanyador.

Els valencians van aconseguir ampliar la renda amb tres carreres més (4-0) en el tercer inning. A continuació, en el quart inning, ressorgia el Tenerife Marlins Puerto de la Cruz amb les carreres de Richard Montiel i Meléndez (4-2). Va ser en la cinquena entrada quan es va produir l’empat, que arribava amb el doble de Velázquez que va facilitar les carreres de Yancarlo Franco i Meléndez (4-4).

José Luis Salazar es va convertir en el protagonista del sisè inning, aprofitant l’error del catcher dels Astros per a anotar i donar la volta al marcador. Poc després marcava Osorio impulsat per Luis Rodríguez (4-6) per a situar per primera vegada al Tenerife Marlins Puerto de la Cruz per damunt en el marcador.

El partit va mantenir l’emoció entre els afeccionats fins al mateix instant en què va arribar a la finalització. Jorge Balboa va llançar pels Marlins fins a la vuitena entrada, instant en el qual Francisco González va prendre el relleu. En l’entrada extra el quadre valencià va aconseguir la copa en aconseguir anotar amb un base per bola en el torn de bat.