Notícies

L’artista valencià Paco Roca dissenya el cartell de la Copa Faulcombridge – Open Ciutat de València

 • 

El dibuixant valencià Paco Roca ha sigut l’encarregat de dissenyar i dibuixar el cartell de la Copa Faulcombridge i de l’Open Ciutat de València, tornejos que se celebraran de manera paral·lela en les instal·lacions del Club de Tenis València del 20 al 27 de novembre. 

Paco Roca (València, 1969) és reconegut internacionalment pel seu treball com a dibuixant de còmics i la seua obra s’ha traduït a una dotzena de països. En 2019 va rebre l’Inkpot Award en la Comic Con de Sant Diego i el premi Gráffica de València. En 2020, “La casa”, editada als Estats Units per Fantagraphics en castellà i anglés, va guanyar el premi Eisner en la categoria de ‘millor edició de material internacional’ mentre que en 2021 “El invierno” va ser nominada al premi Eisner a Millor edició nord-americana de material internacional i al premi Harvey a Millor Obra Internacional. Alguns dels seus còmics també han sigut portats a l’àmbit audiovisual com és el cas de “Arrugas” (Ignacio Ferreras, 2011) que va obtindre el Goya a la millor pel·lícula d’animació i al millor guió adaptat.

La Copa Faulcombridge és una competició creada per el Club de Tennis València en 1933 i que es va disputar a la ciutat durant més de mig segle. El torneig, emmarcat dins ATP Challenger 90 i comptarà amb la participació de 32 jugadors en individuals i 16 en parelles. De forma simultaneja tindrà lloc la sisena edició l’Open Ciutat de València, torneig internacional de tennis femení que correspon al circuit ITF Professional i que enguany celebra la seua sisena edició amb 32 jugadores en la modalitat individual i 16 en dobles.