Notícies

El 17é Circuit de Carreres Populars plena els carrers en la seua primera prova de 2022

 • ,

València ha celebrat aquest diumenge el retorn del Circuit de Carreres Populars 2022 després d’un any 2021 molt condicionat per la pandèmia. Prop de 3.500 corredors han participat aquest demà de la 23a Carrera de Galápagos recorrent els barris de Tres Forques i Vara de Quart.

Des de les 9.00h del matí els ‘runners’ han inundat el districte de Patraix per a recórrer els 5.500 metres que completaven la prova. Tot seguit, a les 9.15h, ha tingut lloc l’eixida de la Marxa a Peu.

Aquesta primera prova puntuable corresponent al 17é Circuit de Carreras Populars de la Ciutat de València ha estat organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb el Club Atletisme Galápagos .

En la categoria femenina la millor marca ha sigut per a Sheila Simao, del club Delta Valencia CA, seguida de Carmen Amaro del club The kenyan Urban Way i Tania Martínez del club Tripuzol.

Per altra banda, el corredor més ràpid ha sigut Alberto López Barceló del Serrano Club Atletismo. El segon lloc ha sigut per a Poli Limia Saus del club Crespo Runners, seguit de Jorge Peris Venancio del club The Kenian Urban Way.

 

Torna València Ciutat del Running amb les seues carreres populars

La ciutat de València ha recuperat aquest diumenge l’activitat del running al cap d’un any 2021 molt complicat pel Covid, ja que no es va poder celebrar el programa de carreres populars íntegrament i es van haver de disputar diverses proves virtuals. Des de la Fundació Esportiva Municipal s’espera que enguany es puguen desenvolupar les deu carreres del Circuit amb totes les precaucions sanitàries.

La pròxima data del Circuit es desplaçarà fins al districte de Quatre Carreres per a acollir la 7a Carrera Never Stop Running “Nunca te rindas”, que tindrà lloc el pròxim 13 de febrer.