Notes de premsa

El 17 de setembre obri el termini d’inscripció per a les Escoles Esportives del curs 2020-21

 • ,

 

La Fundació Esportiva Municipal obrirà el pròxim 17 de setembre el termini de inscripció a les Escoles Esportives Municipals per al curs 2020-2021. Aquesta inscripció està dirigida a les alumnes i alumnes interessats i les activitats es desenvoluparan en els propis centres educatius i instal·lacions esportives municipals.

L’objectiu principal per a aquest inici de curs és garantir que les activitats esportives que s’organitzen compten amb totes les mesures de seguretat i preventives recomanades per les autoritats sanitàries.

Per part seua, les Federacions i Entitats organitzadores de les Escoles Esportives estan elaborant protocols específics en coordinació amb els centres escolars i esportius.

El programa està dirigit a tots els menors d’entre 4 i 18 anys, es desenvolupa en horari no lectiu en dies laborals i aquesta temporada compta amb més de 20 disciplines esportives diferents. 

Les classes començaran entre l’1 i el 15 d’octubre i, igual que en anys anteriors, tindrà lloc en les instal·lacions dels propis centres escolars i en alguns poliesportius municipals, sempre sota la direcció de tècnics esportius qualificats. En el cas dels centres que comencen les activitats el 15 octubre, el termini d’inscripció s’amplia fins al mateix dia anterior.

Cal recordar que les Escoles Esportives Municipals estan impulsades per la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València en col·laboració amb les diferents federacions esportives. Es recomana llegir bé la Normativa d’Escoles Esportives per al curs 2020/21 a fi de disposar de tota la informació sobre les condicions que regeixen en el programa.

Gràcies a les Escoles Esportives Municipals els menors reforcen de manera complementària l’assignatura d’Educació Física, contribuint al compliment de la recomanació de l’Organització Mundial de la Salut per a la infància que estableix una pràctica diària de 60 minuts d’exercici físic per a cada xiquet i xiqueta.

A més, cal no oblidar que des de les Escoles Esportives Municipals s’organitzen múltiples activitats extraordinàries com: eixides, trobades, intercanvis esportius, campus, etc. Aquest programa es coordina amb el de Jocs Esportius Municipals que ofereix als ja iniciats en una modalitat esportiva l’oportunitat de competir.