Notícies

El 10K València Ibercaja recapta 3.185 euros per a la lluita contra la Miastenia

 • 

El 10K València Ibercaja ha fet lliurament del xec simbòlic de recaptació solidària dels corredors a l’Associació Miastenia d’Espanya (AEMS). La recaptació ha sumat un total de 3.185 euros i s’ha aconseguit gràcies a l’aportació voluntària dels participants en el procés d’inscripció de la prova 10k València Ibercaja 2021. Per part seua, els dorsals per a la 10Kids eren de caràcter solidari, i la recaptació de la prova també va ser destinada per a AEMS.

A la cerimònia de lliurament van assistir el director de la prova, Álex Aparicio, i la presidenta de l’Associació Miastenia d’Espanya, Raquel Pardo, el gerent de la Fundació Esportiva Municipal, Borja Santamaría, el director de la Fundació Trinidad Alfonso (col·laborador principal), Juan Miguel Gómez, i el director provincial Territorial d’Ibercaja a València, José Gil.

L’AEMS és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu donar major visibilitat a la miastènia greu i fer costat a totes les persones que la pateixen. La Miastènia gravis és una malaltia poc freqüent, que afecta sobretot a dones i que es caracteritza per provocar gran feblesa muscular i fatiga.