Notícies

El 10K Divina Pastora València recapta, gràcies a la inscripció solidària, 6.009 euros per a AVAPACE

 • 

El 10K Divina Pastora València ha entregat hui el xec solidari de 6.009 euros a l’ Associació Valenciana d’ Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE), organització a què anava destinada enguany els tres euros de la inscripció solidària d’esta carrera.

José Marquina, president de AVAPACE; Olga Casañ, gerent de l’associació, i Benito Velasco, president del Club AVAPACE Corre, han rebut este xec de mans de Maite Girau, regidora d’Esports de l’Ajuntament de València i presidenta Delegada de la Fundació Esportiva Municipal; Álex Aparicio, president del Club 10K València; Adrián Martínez, responsable de Patrocinis de Divina Pastora Seguros, i José Gil, director Provincial de Ibercaja.

AVAPACE destinarà esta quantitat que s’ha de seguir lluitant contra la paràlisi cerebral i continuar millorant l’atenció integral de les persones que la patixen. Esta organització promou la qualitat de vida d’estes persones, des de l’cuidat del seu benestar físic i emocional fins a la seua capacitat d’autodeterminació i els seus drets com a ciutadans.

cheque_10k

El 10K Divina Pastora València està organitzat pel Club d’Atletisme 10K i compta amb Divina Pastora Seguros com a patrocinador principal. L’aposta de la companyia per esta carrera des de la seua primera edició evidencia el seu compromís per fomentar l’atletisme de ruta. L’asseguradora s’ha convertit en l’entitat de referència en l’expansió d’este esport, amb el suport en els últims anys de més de 850 carreres populars per tota la geografia espanyola.