Notes de premsa

Ekiden València entrega el xec solidari d’esta edició a la protectora d’animals Modepran

 • , ,

Ekiden València Clínica Baviera, organitzat pel C. Atletismo 10K València, ha fet entrega del xec solidari d’esta V edició a la protectora d’animals Modepran, l’entitat solidària de la prova enguany. L’acte s’ha dut a terme en les pistes d’atletisme del Estadi del Turia i el Circuit 5K, escenaris principals de la carrera.

L’entrega ha comptat amb l’assistència de, entre altres, el gerent de la Fundació Esportiva Municipal, José Vicente Berlanga, així com representants del voluntariat de la mateixa, de València Ciutat del Running, de la pròpia entitat solidària Modepran, i altres membres de l’organització liderada pel director de la prova, Álex Aparicio

En esta edició s’ha aconseguit recaptar un total de 3.252€ gràcies a les aportacions solidàries dels participants que van optar per eixe tipus d’inscripció per a col·laborar amb l’entitat. A més, a eixa quantitat s’ha sumat el 0,7% dels beneficis obtinguts en la prova i que l’organització ha decidit donar a Modepran.

A més, s’ha aprofitat l’acte d’entrega per a anunciar que la protectora d’animals Modepran tornarà a ser l’entitat solidària de la pròxima edició de Ekiden València Clínica Baviera 2019.