Notícies

Diverteix-te i entrena a karate de la mà de #EscuelasDeportivasValència

 • ,

La Federació de Karate de la Comunitat Valenciana (FKCV) ha organitzat en col·laboració amb les Escoles Esportives Municipals, un programa de classes online per a tots les edats i nivells dins d’aquesta disciplina perquè tots aquells esportistes que el practiquen puguen gaudir de sessions d’entrenament online des de les seues cases de manera gratuïta.

Aquestes classes online estan dividides en tres nivell de dificultat: pre esport per als més xicotets, Karate iniciació i Karate Avançat i s’impartiran per un total de cinc professors diferents de dilluns a dijous, de 16.30 a 19.30, mentre romanguen tancades les instal·lacions municipals.

Entrenament de Karate

 
L’objectiu de mantindre aquesta classes és intentar  que els alumnes no perden l’estat físic, tècnic i cognitiu i puguen continuar amb el treballat durant el curs, així com motivar al propi alumnat a crear hàbits saludables i establir un horari setmanal d’activitats i mantindre la connexió professor-alumne, alumne-professor, alguna cosa que es fomenta en gran manera a través de les arts marcials en general i especialment en el karate.

Aquestes classes estan dirigides per als alumnes de karate de les Escoles Esportives Municipals. No obstant això, totes aquelles persones que desitgen practicar aquest noble art marcial des de les seues cases poden sol·licitar-lo a través del correu supermika91@hotmail.com

 

Horaris y monitors de FKCV