Notícies

Dispositiu de trànsit per a les carreres populars del pròxim cap de setmana

 • ,

València acollirà aquest cap de setmana la Carrera de la Dona Central Lechera Asturiana i la XLIV Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre. Per aquest motiu, s’ha preparat un dispositiu de trànsit i de desviament de les línies de l’EMT en els barris afectats.

Dissabte de vesprada, Carrera de la Dona Central Lechera Asturiana

La Carrera de la Dona se celebra el dissabte 11 de setembre, a partir de les 19:00 hores, pels carrers del districte dels Poblats Marítims. Es tracta d’un esdeveniment en el que s’esperen uns 4.000 participants que aniran eixint, en torns de 600 persones cada 20 minutos, des del carrer de José Ballester Gozalvo en sentit sud fins a arribar a la meta situada en el Passeig de Neptú. L’hora de finalització de l’esdeveniment està programada sobre les 22:00 hores.

Click para ampliar

Click para ampliar

Així, el trànsit sentit sud des del carrer de José Ballester Gozalvo estarà tallat des de les 15:00 hores i igualment estarà prohibit estacionar en alguns trams des de les huit del matí. Per part seua, l’Empresa Municipal de Transports (EMT) tallarà el servei de les línies que circulen pel carrer d’Eugenia Vinyes, José Ballester Gozalvo i Isabel de Villena des de les 18:30 hores fins al final del servei de dia. Igualment, les línies del tramvia que circulen pel carrer d’Eugenia Vinyes i Doctor Lluch també es veuran afectades per la carrera i es tallarà el servei durant la competició.

El trànsit en els Poblats Marítims quedarà completament restablit a les 22:00 hores de la nit.

Diumenge de matí, XLIV Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre

D’altra banda, el diumenge 12 de setembre tindrà lloc la XLIV Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre, inclosa en el Circuit de Carreres Populars que organitza la Fundació Esportiva Municipal, i on s’espera la participació d’uns 2.000 corredors i corredores.

Les dues eixides de la carrera, previstes a les 08:30h. i a les 08:50h, tindran lloc en l’avinguda de Tres Creus, entre els carrers de Campos Crespo i Pintor Agrassot. La carrera transcorrerà per Camí Nou de Picanya, carrer de l’Arquitecte Segura de Lago, Campos Crespo, Sant Vicent Màrtir, Salvador Perlés, Pius IX, rotonda del Camí Vell de Picassent i plaça de Santo Domingo de Guzmán per a acabar de nou en l’avinguda de Tres Creus a l’altura de l’aparcament del cementeri.

Click para ampliar

Click para ampliar

Així, a partir de les 05:00 hores de la matinada es tallarà el trànsit de l’avinguda de Tres Creus des de la rotonda del Camí Nou de Picanya i Gaspar Aguilar per al muntatge de l’eixida de la carrera. El trànsit del Camí Nou de Picanya d’entrada no es tallarà íntegrament  sinó que compartirà calçada amb la carrera.

Per a més informació, consultar les afeccions al trànsit en els canals informatius de @TransitValencia.