Notícies

Disfruta de l’àrea esportiva d’Expojove fins al 4 de gener

 • 

Expojove forma ja part del Nadal en l’imaginari col·lectiu dels valencians i un any més ha sigut fidel a la seua cita omplit d’activitats, tallers, jocs i riures els amplis espais de Fira València.

La regidoria de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València ha tornat a desenvolupar un gran espai lúdic dins d’aquesta popular fira infantil que acull la ciutat del 26 de desembre 2008 al 4 de gener 2019.

D’aquesta forma en col·laboració amb les diferents federacions i clubs esportius el visitant pot practicar disciplines adaptades per als menors i supervisades amb monitors com rugbi, pilota, hoquei, escacs, patinatge, tennis taula, triatló, bàsquet, karate, colpbol, pilota valenciana o billar. Un recorregut que pots anar articulant a través de l’anomenat anomenat passaport esportiu, que es va segellant conforme es van realitzant les diferents activitats.

Un espai on a més de l’oferta permanent es renova cada dia amb tallers, activitats i visites de grans referència de l’esport per a promocionar les disciplines, els hàbits de vida saludables i sobretot divertir-se i gaudir del període nadalenc.

El passat 28 de desembre l’àrea esportiva va ser visitada per Maite Girau, regidora  de Sanitat, Salut i Esport i Jesús Casero, Director-Gerent de la Fundació Esportiva Municipal.

Expojove se celebra cada any en les instal·lacions de Fira València, on s’articula una àrea esportiva de més de 6.000 metres quadrats. L’horari d’obertura és d’11.00 hores a 20.00 hores, excepte el diumenge 31 de desembre, en el qual horari serà de 10.00 hores a 14.00 hores, i el diumenge 1 de gener, data en la qual la fira només obrirà en horari de vesprada, de 16.00 hores a 21.00 hores.