Notícies

Desafiament Bestcycling València: 1.700 persones pedalejant 10.652 km des de la Marina fins a Nepal

 • 

Desafiament Bestcycling tornava a celebrar-se a València i en esta sèptima edició s’havia proposat un nou repte. Després d’aconseguir l’any passat el Rècord Guiness Mundial a la major concentració amb 1.200 ciclistes indoor pedalejant al mateix temps, enguany desdoblava la seua capacitat arribant a la xifra dels 1.700 participants i es plantejava com a objectiu recórrer virtualment els 10.652 quilòmetres que separen València i Kàtmandu. L’esdeveniment va recaptar fons per a recolzar a Creu Roja en projectes de reconstrucció de Nepal després dels terratrémols que van assolar el país.

Momento de la prueba

Momento de la prueba

Els participants del Desafiament Bestcycling 2015 tenien una doble motivació per a participar en este esdeveniment que any rere any creix en capacitat i ja és una cita anual obligatòria per a tots els amants de l’esport i la bicicleta. L’esdeveniment se celebrava una altra vegada en la Marina Reial Joan Carles I.

Enguany, a la festa de l’esport per excel·lència hem volgut sumar una causa solidària. Per als nostres participants és molt motivador saber que pedalegen i s’esforcen per un poc més que superar-se a si mateixos. És el nostre granit d’arena perquè la gran catàstrofe que va assotar Nepal no s’oblide i contribuir amb la gran labor que Creu Roja desenrotlla sobre el terreny”, afirma César Bosquet, un dels organitzadors de Desafiament Bestcycling.

1.700 personas pedaleando 10.652 km desde la Marina hasta Nepal

1.700 personas pedaleando 10.652 km desde la Marina hasta Nepal

Baix els efectes del terratrémol

El primer terratrémol de 7,8 graus en l’escala de Richter es va produir el passat 25 d’abril. A este sisme li van succeir nombroses i contínues rèpliques fins al 12 de maig quan es va produir un nou terratrémol de 7,3 graus. En total, més de 8.000 difunts i 18.000 ferits, segons El Govern de Nepal. A més de 2,8 milions de desplaçats i un total de població afectada de 4,2 milions, segons la OMS. Per açò, voluntaris i tècnics de Creu Roja continuen treballant sobre el terreny per a ajudar a pal·liar la dramàtica situació que afronten els damnificats. Actualment Creu Roja Espanyola té un equip de 10 delegats en el terreny, tres d’ells de la Comunitat Valenciana.

Pedaleando por una buena causa

Pedaleando por una buena causa

Esdeveniment solidari

Desafiament Bestcyling destinarà els fons recaptats en les sessions del dissabte i diumenge a la causa del terratrémol i tots els participants recorreran simbòlicament el camí fins a Kàtmandu amb bici. Bestcycling és l’escola de formació de ciclisme indoor responsable de l’esdeveniment que compta amb l’organització de Duke Produktions i amb el suport de GH Sports, Bodytone i Altafit per a obtindre la quantitat de bicicletes necessàries, de Amstel Radler i Powerade per a l’abastiment dels participants, i de Entrenarme i Fundolor per a ajudar els participants amb estirades i massatges.