Notes de premsa

Esport per a totes i tots a la II Volta a Peu i Marxa a Peu per la Discapacitat Ciutat de València

 • , ,

El període d’inscripció a la prova popular estarà obert fins al  dijous 4 de novembre

La II Volta a Peu i Marxa a Peu per la Discapacitat Ciutat de València torna als carrers amb l’objectiu de promoure la pràctica esportiva entre totes les persones i trencar les barreres que han de superar les i els esportistes amb discapacitat. La prova, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal, en col·laboració amb l’Oficina Municipal d’Atenció a la Diversitat Funcional (OMAD), es durà a terme el diumenge 7 de novembre.

La carrera inclourà una prova competitiva, una no competitiva i carreres per a menors de 14 anys, per la qual cosa està dirigida a qualsevol persona, amb independència de la seua edat o condició física. La prova tindrà un recorregut de 4’5 quilòmetres, una distància assequible per a la major part de la població, i, a més, podrà realitzar-se corrent, caminant o en cadira de rodes.

Desenvolupament de la prova

La carrera competitiva començarà a les 9.00 hores en l’avinguda de Levante UD, cantonada amb el carrer Casas Ibáñez. A continuació, tindrà lloc l’eixida de la marxa a peu, no competitiva, en la qual podran participar totes les persones que ho desitgen, sense límit d’edat, encara que els menors de 14 anys han d’estar acompanyats per una persona adulta responsable.

Així mateix, les xiquetes i els xiquets nascuts entre 2008 i 2016 podran participar en les carreres preparades exclusivament per a menors. Aquestes es realitzaran a partir de les 10 hores, en el punt d’eixida i meta, en l’avinguda de Levante UD. En aquest cas, també es tractarà de proves no competitives i totes les xiquetes i els xiquets inscrits obtindran una medalla per la seua participació.

Esport per a totes i tots a la II Volta a Peu i Marxa a Peu per la Discapacitat Ciutat de València. El període d’inscripció a la prova popular estarà obert fins al  dijous 4 de novembre

Esport per a totes i tots a la II Volta a Peu i Marxa a Peu per la Discapacitat Ciutat de València. El període d’inscripció a la prova popular estarà obert fins al  dijous 4 de novembre

D’altra banda, després de les carreres infantils, entre les 10.30 i les 12 hores, es duran a terme exhibicions i activitats diverses organitzades per col·lectius d’esport adaptat.

Inscripcions i recollida de dorsals

El període d’inscripció romandrà obert fins al dijous 4 de novembre, a les 23.00 hores o fins a completar els 1.500 dorsals disponibles. La inscripció tindrà un cost de 2,65 € i pot efectuar-se en: https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/ii-volta-a-peu-per-la-discapacitat-ciutat-de-valencia-73178

Quant a la recollida de dorsals, per a evitar aglomeracions, s’habilitaran dos dies en la seu de la Fundació Esportiva Municipal (Passeig de la Petxina, 42). Les dates de recollida seran el divendres 5 de novembre, de 17:00h a 20:00h, i el dissabte 6 de novembre, de 10:00h a 13:00h i de 16.00 h a 20.00 h. Cal destacar que el dia de la carrera no serà possible recollir el dorsal.

Per a efectuar la recollida del dorsal serà necessari presentar el DNI. En el cas de recollir el d’una altra persona, s’haurà d’aportar l’autorització signada de la mateixa i la fotocòpia del DNI.

Per a més informació, descarregar el reglament de la prova.

Mesures anti Covid-19

A més de recuperar l’esport al carrer, la prioritat de la Fundació Esportiva Municipal és assegurar el compliment de les mesures sanitàries i garantir la seguretat i el benestar de totes les persones que participen en les carreres populars, siga com a corredores o corredors o com a personal de l’organització.

Per això, a les portes d’accés es prendrà la temperatura i es facilitarà gel hidroalcohòlic a totes les persones. Una vegada dins del box, serà obligatori usar mascareta quirúrgica o FFP2 fins que s’inicie de la prova, així com en travessar la línia de meta.