Notes de premsa

Demà es tanquen les inscripcions gratuïtes per al “Torneig Dóna i Bàdminton”

 • , ,

ACTUALITZACIÓ (13-3-2020): Des de l’organització ens informen que, seguint el conjunt de mesures preventives en matèria de sanitat i esport, “la Junta Directiva d’aquest Club ha decidit fer ús de la capacitat de la qual disposa per a establir mesures restrictives, i en conseqüència, els informem que se suspén el Torneig que teníem previst demà dissabte, el ‘Dóna i Bàdminton’“.

Quan es restaure la normalitat, informarem de les novetats que es produïsquen.

 

La cita de la setena edició del “Torneig Dóna i Bàdminton” serà aquest pròxim dissabte, dia 14 de març, i se celebrarà en el Pavelló Fuensanta al carrer del Rei Saúd.

 

A partir de hui, podeu inscriure-vos enviant la vostra sol·licitud al següent correu de l’organització (sanfernandobadminton@gmail.com) en el qual indiqueu el vostre nom, la modalitat que voleu jugar, el nom de les vostres companyes o companys, i el vostre nivell de joc. Les inscripcions es tancaran aquest dijous, 12 de març, a les 23.59 de manera que done temps per a fer els quadres i organitzar el campionat.

El torneig de bàdminton donarà principi a les 10.00 hores i es desenvoluparà al llarg de tot el matí fins al voltant de les 13.00 hores. Aquest és un torneig de “portes obertes”, en el qual qualsevol persona pot inscriure’s i participar. Des de l’organització, els únics dos requisits que assenyalen són vindre amb roba d’esport i amb ganes de passar una bona estona gaudint de l’esport.

La celebració d’aquest torneig va de la mà amb el “dia internacional de la dona”, que va tindre lloc aquest passat diumenge, per la qual cosa el campionat es podrà jugar en les modalitats de dobles femení i dobles mixt, tenint sempre la representació d’almenys una dona.