Notes de premsa

Compte arrere per a la “Transpirenaica contra el Bicho” a benefici de L’Associació IRAILA

 • , ,

Un objectiu, recaptar 1,2 milions d’euros per a la investigació del càncer infantil donant 968.000 passos creuant Els Pirineus. Un desafiament, efectuar a peu la Transpirinenca en 30 dies i moltes persones disposades a fer-ho realitat. Ja ha començat el compte arrere fins al pròxim 5 de setembre, data per al tret d’eixida d’este repte assumit per l’alpinista d’elit valencià, Salvador Sanchís, a benefici de L’Associació IRAILA (Iniciatives per al Finançament de la Investigació del Càncer Infantil) i que pretén recaptar fons íntegrament destinats a projectes d’investigació de l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe – Fundació La Fe en esta matèria.

Transpirenaica contra "el bicho"

Transpirenaica contra “el bicho”

La TRANSPIRENAICA CONTRA EL BICHO es tracta d’un esdeveniment solidari que recorrerà Els Pirineus des del Cap de Híger en Hondarribia, fins a Portbou en Girona en 30 etapes, 968 quilòmetres, ascendint a 118 cimes, de les quals 19 seran tresmils, 44 d’entre 2500 i 3000 metres, 18 entre 2000 i 2500 metres, i amb un desnivell global de 55.653 metres d’ascensió.

Transpirenaica contra "el bicho"

Transpirenaica contra “el bicho”

Salvador Sanchís no estarà només en este repte, ja que la mare de Iraila i portaveu de L’Associació, Amparo Ruiz li acompanyarà en una de les etapes. A més, personatges mediàtics com Rosario Flores, Javier Cárdenas, Mariano Peña, David Bisbal, Juanjo Artero, Carlos Hipólito, Pilar Bardem, Luis Piedrahita, Michelle Jenner, Alberto Comesaña, Daniel Diges, Ainhoa Arbizu, Pepe Viyuela, DKB i King África, Carlos Castel, Lucía Gil, Verónika Bows, Josh Steel, Vicente One More Time, María de Mora, Ana Morgade, ja s’han sumat al repte oferint el seu suport a esta campanya.

Per a sumar-se a la causa

Per a sumar-se a esta iniciativa i ajudar de forma simbòlica a donar els “passos solidaris” necessaris perquè el repte es faça realitat tan sols és necessari enviar un SMS amb la paraula PASO al 28014* (1,20€) o al 38014*(6,00€). L’import serà destinat íntegrament a la causa de L’Associació Iraila, que porta el nom de la participant en el programa de televisió La Voz Kids, de Telecinco. Esta associació està fundada pels seus pares en la seua memòria, els quals han decidit dedicar la resta de les seues vides a recolzar i fomentar la Investigació del Càncer Infantil a través de tres projectes liderats per l’hospital valencià, La Fe. El primer d’ells, el Projecte Iraila d’Iniciatives per a la Medicina de precisió en Neuroblastoma, la primera fase de la qual anual ja està iniciat i finançat per L’Associació IRAILA al novembre del 2014 amb 50.000 euros. El segon, el Sistema Virtual de segones consultes en Oncologia Pediàtrica, i finalment, Càncers Pediàtrics refractaris o en recaiguda: Cap a la medicina personalitzada en oncologia pediàtrica.