Notícies

Quart número de la revista VEM: la Sala d’Armes València, esports amb tradició, carreres populars i tot l’esport valencià

 • ,

Ja està ací el Quart número de la revista VEM (València Esport Magazín) en la que la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament mostra d’una forma digital i amb un cuidat disseny tot l’esport que ha succeït en la nostra ciutat en els últims mesos.

En este número ens centrem en dos línies argumentares. D’una banda, el Programa de Recuperació del Patrimoni Històric i Cultural a través de l’esport, amb una secció especial sobre els nostres esports i tradicions més autòctones, i per un altre avivem la febra de les carreres populars, que durant estos mesos inunden la nostra ciutat amb la tornada del Circuit de Carerras Populars Divina Pastora de València, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i un especial sobre la Marató de València que ens espera el 17 de novembre.

maraton 0033

Però la portada i fotos més espectaculars són per a l’esgrima, ja que els tiradors de la Sala d’Armes València són mostren en el preciós edifici de La Llotja que la seua disciplina està molt visca en València.

vem, revsta valencia esport magazine, sala de armas valencia

 

A més, molts d’estos reportatges, a banda d’espectaculars fotografies porten associats els reportatges de vídeo que vam fer en VeTV, el nostre canal en YouTube per a mostrar tot l’esport valencià.  para mostrar todo el deporte valenciano.

No t’ho perdes.

Pots veure i descarregar-te el número 4 de la Revista VEM.