Notes de premsa

Continua oberta la convocatòria d’ajudes per a projectes esportius de la ciutat de València

 • , , ,

La convocatòria de subvencions per concurrència competitiva, aprovada per la Regidoria d’Esports i dirigida a projectes esportius realitzats a València durant la temporada 2017-2018, es mantindrà oberta fins al pròxim 23 de juliol. Les candidatures s’han de presentar de manera exclusiva, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de València.

Per evitar incidències en el sistema electrònic i facilitar el procés de sol·licitud a les entitats interessades, des de la Regidoria d’Esports i la Fundació Esportiva Municipal s’han programat dues reunions informatives en el Saló de Conferències del Complex Esportiu Cultural Petxina. Després de l’èxit d’assistència a la primera de les jornades, que va tenir lloc la passada setmana, aquesta setmana se celebrarà la segona, el
dimecres 4 de juliol a les 18:30 hores.


L’import total de les ajudes, que ascendeix a 1.580.000 euros, inclou, per primera vegada, la possibilitat de sol·licitar subvencions per a esdeveniments esportius que es realitzen en la ciutat. En aquest sentit, s’ha reservat una partida per a aquesta fi de 380.000 euros, a la qual s’han de sumar un total de 300.000 euros per a esport escolar, 200.000 euros en el cas dels projectes d’esport per a tots, i 700.000 euros per a
l’organització de competicions oficials.


La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de València convoca cada any aquestes ajudes, dirigides a entitats sense ànim de lucre amb seu en el municipi, amb l’objectiu de recolzar els projectes relacionats amb l’esport que fomenten la promoció de l’aprenentatge i la difusió de valors esportius i educatius a la ciutat.

Els candidats han d’estar al corrent del pagament de les obligacions fiscals i, en el cas d’entitats que presenten projectes de competició oficial, estar inscrites en la federació corresponent. Al costat de la sol·licitud general, serà necessari adjuntar documentació específica per a cadascun dels supòsits de les ajudes que es reflecteixen en les bases de la convocatòria.

Consulta les bases completes de la convocatòria ací :
https://bit.ly/2KqeEAz