Notes de premsa

Comença la inscripció per als Jocs Esportius municipals, el primer pas de la carrera esportiva

 • , , ,

Esta setmana s’obri el termini d’inscripció per a temporada 2016/17 dels Jocs Esportius Municipals, la competició dirigida a escolars organitzada per la Fundació Esportiva Municipal.

Per a participar en els Jocs Esportius és necessari inscriure’s a través d’un centre educatiu, club esportiu o qualsevol entitat pública o privada legalment constituïda la seu social dels quals es trobe a la Comunitat Valenciana.

Entre les modalitats oferides en els Jocs, figuren Bàsquet, Handbol, Hoquei, Futbol Sala, Voleibol i Rugbi per al format de lliga, mentres que Escacs, Bàdminton, Esgrima, Atletisme, Multideporte, Multiaventura (RAID) i Xec-ball se organitzen per jornades de competició.

Vuelta al cole del deporte escolar

Los Juegos Deportivos Municipales fomentan los valores del deporte

Les categories en què es pot competir en els Jocs Esportius municipals en la temporada 2016/17 són: prebenjamins (nascuts en 2009-2010) per als que s’oferix la modalitat de Multideporte, introductòria a la pràctica esportiva; benjamins (2007-2008); alevins (2005-2006); infantils (2003-2004); cadets (2001-2002) i juvenils (1998,1999 i 2000)

Durant els Jocs Esportius municipals, la FDM desenrotlla des de la passada temporada, l’aplicació del programa ‘Valora el Joc Net‘, ja que un dels objectius de la competició és la promoció dels valors i l’esperit esportiu. Este programa consistix en la valoració i puntuació per part dels entrenadors d’ambdós equips i l’àrbitre del comportament del públic, dels propis entrenadors i jugadors.

Tota la informació en el següent enllaç