Notes de premsa

Comença la inscripció per als Jocs Esportius municipals 15/16

 • , , ,

Comença el procés d’inscripció dels escolars que vullguen participar en els Jocs Esportius, una activitat esportiva de cap de setmana dirigida a jóvens en edat escolar, nascuts entre els anys 1997 i 2009. Els jóvens poden participar a través dels centres educatius, clubs esportius o entitats públiques o privades en el terme municipal de València.

L’oferta per al curs 15/16 s’ha programat amb esports que s’organitzen per mitjà d’una lliga regular (Bàsquet, Handbol, Hoquei, Futbol Sala, Voleibol i Rugbi) i les activitats esportives que s’organitzen competicions amb unes jornades al llarg del calendari (escacs, bàdminton, esgrima, Atletisme, Multideporte i Multiaventura). En el següent enllaç pots consultar totes els esports:  http://goo.gl/9tboeZ

Comienza la inscripción para los Juegos Deportivos Municipales 15/16

Comienza la inscripción para los Juegos Deportivos Municipales 15/16

Els xiquets i xiquetes que participen en els Jocs Esportius 15/16 de València es dividixen en categories segons edat, sent les més xicotetes Prebenjamí, Benjamí i Aleví de competició mixta. L’inici dels campionats el pròxim 31 d’octubre, celebrant-se les jornades de competició preferentment els dissabtes entre les 9 i 13 hores.

Valora el teu Joc Net

La FDM considera essencial, per al correcte desenrotllament dels objectius d’este programa, incidir en la promoció del “Joc Net”, els valors i l’esperit esportiu.

Per això, des de l’any passat va posar en pràctica el programa ‘Valora el teu Joc Net‘, que establia una classificació paral·lela dels equips segons la valoració dels entrenadors dels esports col·lectius (bàsquet, handbol, hoquei, futbol sala, rugbi i voleibol) tant de l’equip contrari com de l’àrbitre, a través del telèfon mòbil o internet en la plataforma habilitada a este efecte, amb la intenció de promoure l’esport net i la camaraderia entre els xiquets.

> Més informació