Notes de premsa

Comença el termini d’inscripcions a la 20ena Carrera Popular Galápagos 3F

 • , ,

El pròxim 28 de gener tindrà lloc la primera prova de la nova edició del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València, la 20ena Carrera Popular Galápagos 3F, organitzada en col·laboració amb el Club d’Atletisme Galápagos. Les inscripcions per a la prova ja estan obertes i el termini es mantindrà fins dijous 25 de gener a les 20 h.

El recorregut de la carrera es compon de 6.315 metres, en la vintena edició d’aquesta veterana prova del Circuit.

Com ja va venir succeint en les últimes cites de la passada edició del Circuit, enguany també es podrà participar en les modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica, en totes les carreres previstes en el calendari. En aquest sentit, cal assenyalar que s’inclòs la possibilitat que els participants en les esmentades modalitats puguen realitzar inscripció anual al Circuit, com ja ocorria amb els corredors.

Horari d’eixides

Els corredors amb dorsal preferent (A, B, C i D) seran els primers a eixir a les 09:00 h. A continuació serà el torn de la resta de corredors a les 09:04 h i, finalment, a les 09:05 h eixiran els participants pertanyents a la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica. L’eixida tindrà lloc en l’Avinguda Tres Creus, 75.

Inscripcions

Les inscripcions per a la 20ena Carrera Popular Galápagos 3F estan limitades a 2.000 participants. El termini per a apuntar-se estarà obert fins dijous 25 de gener a les 20 h a través de la pàgina web oficial www.deportevalencia.com/carreras, o fins a aconseguir la citada xifra màxima prevista per a la carrera de 2.000 inscrits. El cost de la inscripció és de 2,55 euros.

Els interessats a participar en les modalitats de marxa a peu o marxa nòrdica poden realitzar les seues inscripcions fins al dijous 25 de gener a través de la pàgina webwww.deportevalencia.com/carrera, fins a aconseguir les 1.000 inscripcions, límit màxim fixat per a aquestes modalitats, o ben personant-se en el punt d’eixida el mateix dia de la carrera entre les 7:30 i les 8:55 h. El cost de la inscripció en aquest cas és d’1 euro solidari, que va íntegrament destinat a Fontilles Salud i Desarrollo, nova entitat solidària del Circuit per a aquesta edició.

Modalitat de marxa a peu i marxa nórdica

Les modalitats de marxa peu i marxa nòrdica també estaran presents en la primera prova i totes les successives que se celebren enguany. L’objectiu d’incorporar aquestes modalitats de forma general a les proves del Circuit és facilitar l’accés a persones amb diferents condicions físiques.

D’aquesta manera els qui ho desitgen poden realitzar el recorregut d’una manera més pausada i amb un requeriment físic menor. 

Cal matisar que aquestes modalitats no són competitives i, per tant, no s’exigeixen categories.

Recollida de dorsals

Com és habitual, les persones inscrites hauran d’arreplegar els seus dorsals el divendres previ a la carrera, en aquest cas el 26 de gener. Per a açò han de presentar-se el dia assenyalat en les instal·lacions del Complex Esportiu Cultural Petxina, situat en el Passeig de la Petxina, 42, entre les 17 i les 21 hores.

També cap la possibilitat d’arreplegar-ho el mateix dia de la prova en la zona d’eixida, entre les 7:30 i les 8:55 hores, encara que l’organització recomana la recollida mitjançant la primera opció per a evitar aglomeracions el dia de l’esdeveniment.

És important recordar que perquè es faça lliurament del dorsal és necessari presentar el DNI de l’interessat. En cas de voler arreplegar el d’una altra persona, també farà falta una autorització signada per l’inscrit i fotocòpia del DNI del mateix.

Reglament