Notes de premsa

Comença el compte arrere per al Congrés Extraordinari del 20 aniversari de GEPACV

 • , ,

Tot està preparat per a la celebració del Congrés Extraordinari, que tindrà lloc en el Complex Esportiu Cultural Petxina els pròxims 24 i 25 de novembre, per a commemorar el 20 aniversari de l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana (GEPACV).

L’esdeveniment, organitzat per esta mateixa entitat, serà inaugurat per la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, i, durant les sessions, reunirà nombrosos professionals de l’esport per a debatre i analitzar l’actual gestió esportiva, mitjançant una sèrie de ponències sobre diferents temes que es desenrotllaran en dos intenses jornades.

Els temes a tractar estaran relacionats amb els canvis socials i hàbits esportius, la gestió esportiva digital, el Pla Estratègic de l’Esport de la Comunitat Valenciana, així com els reptes i desafiaments de l’esport espanyol. En este sentit, es farà referència a la tecnologia i el lideratge, com a ferramentes al servici de la gestió esportiva, i a l’esport com a estratègia urbana i territorial.

Les jornades comptaran amb la presència de nombrosos ponents entre els quals es troben el cap de negociat de la Fundació Esportiva Municipal (Aj. de València), Enrique Orts; el secretari d’Estat d’Esport i president del Consell Superior d’Esports, José Ramón Lete; el catedràtic emèrit de la Universitat de València, Manuel García Ferrando, el director general d’Esports de la Generalitat Valenciana, José Miguel Sánchez; el professor titular de la Universitat de A Corunya i president de FAGDE, Eduardo Blanco; la representant del Grup d’investigació IGOID Universitat Castella – La Manxa i membre de la Junta Directiva FAGDE, Leonor Gallardo; l’exjugador professional de bàsquet i membre de la Junta Directiva de FAGDE, Fernando Romay; el representant de Global Sports Innovation Center Microsoft, David Rosa; l’economista especialitzat en esport, Juanma Murua; el cap de Servici Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Vila-real i vicepresident 2n de GEPACV, José Ramón Cantavella i la directora de la Fundació Trinidad Alfonso, Elena Tejedor.

El congrés està dirigit a gestors esportius d’entitats públiques i privades, directors i gerents d’instal·lacions, clubs i federacions esportives, així com a tècnics esportius i gestors de centres esportius. També poden assistir titulats universitaris i de cicles formatius de F.P, estudiants de Màster en Gestió de l’Esport, alumnes de cicles formatius, graus i màster, regidors d’esports, socis de GEPACV i FAGDE i totes aquelles persones interessades en la gestió esportiva.

Més informació sobre el Congrés Extraordinari GEPACV, horaris i inscripció en l’enllaç següent: http://www.gepacv.org/congreso-20-aniversario-gepacv/