Notícies

Classes gratuïtes de Cross Training els dies 10, 19 i 27

 • ,

La Fundació Esportiva Municipal de València ha organitzat per al mes de maig tres classes gratuïtes de Cross Training que es realitzaran els dies 10, 19 i 27. L’activitat tindrà lloc a l’aire lliure en les instal·lacions de calistenia que hi ha just davant del Pavelló Malva-Rosa de 19 a 20 h de la vesprada.

Durant el mes d’abril es van celebrar tres sessions els dies 20, 25 i 27 d’abril, encara que una de les dates es va haver d’ajornar per les dificultats meteorològiques que han acompanyat a la ciutat de València en les últimes setmanes.

Esta jornada té com a objectiu dinamitzar el barri i incorporar a nous esportistes en esta modalitat d’entrenament que exercita tots els grups musculars a través d’exercicis que combinen força i resistència. D’aquesta manera, es pretén animar als veïns i veïnes a provar noves maneres de realitzar esport a l’aire lliure. Una porta d’entrada a diferents pràctiques esportives i també una manera d’aprofitar totes les possibilitats que ofereix la nova instal·lació.

I és que el nou espai incorpora diferents tipus de barres on practicar calistenia. Per als menys familiaritzats amb esta modalitat, és un sistema d’entrenament on sol es requereix el propi pes corporal per a realitzar l’exercici. A més, el sòl de la instal·lació està reforçat amb tartán, la qual cosa li converteix en un espai adequat per a realitzar exercicis de sòl com a abdominals o flexions.