Notes de premsa

Cinc IDES de València incorporen elements per a practicar nous esports urbans

 • , ,

Un total de cinc Instal·lacions Esportives Elementals (IDE) han sigut modificades en els últims mesos amb la realització d’obres de millora, amb l’objectiu d’incorporar elements per a practicar les noves activitats esportives més demandades, com el skate o la calistènia, i millorar aquelles que ja estaven.

Estes millores han sigut possibles gràcies a l’aprovació, per l’Ajuntament de València, dels pressupostos participatius que cada any es reserven per a atendre les demandes dels ciutadans. La incorporació de nous instruments per a la pràctica d’esports urbans ha sigut el més sol·licitat pels veïns de la nostra ciutat.

Instalación Deportiva Elemental

La delegada d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, ha  visitat este matí les cinc instal·lacions esportives elementals en les que, recentment, s’han efectuat treballs de millora.

Després de fer el recorregut, Girau ha manifestat “la importància de comptar amb el suport ciutadà per a realitzar obres de millora en les IDES municipals, atés que s’han incorporat elements que responen a les demandes de nous esports urbans que ens demanen els ciutadans”.

Concretament en la IDE del poliesportiu de Jocs Tradicionals s’han incorporat nous elements per a practicar calistènia, tenis de taula i mini tenis. També s’ha habilitat una pista de skate i espais per a jugar a la petanca.

La IDE Benimàmet (b) ja compta amb la seua pròpia pista de skate en la que s’han afegit nous elements per a la pràctica d’este esport. Igual que en la instal·lació elemental de Tres Forques (a) que, a pesar que ja comptava amb la seua pròpia pista de skate, disposa ara de noves ferramentes per al gaudi dels amants d’esta activitat.

La instal·lació esportiva elemental de Tres Forques (b) ha incorporat nous instruments per a facilitar la pràctica de la calistènia. I, finalment, en l’estadi de softbol-beisbol del Túria (Tram VI), recinte que recentment ha acollit la celebració de l’esdeveniment Urbans Festival, s’han afegit nous elements per a la pràctica del skate i s’han millorat els que ja hi havia.