Notes de premsa

Prop de 4.000 corredors tanquen el 18 Circuit de Carreres Populars amb la Volta a Peu dels Falles

 • , ,

La plaça de l’Ajuntament ha sigut l’espectacular arribada de l’última prova d’enguany i ha comptat amb la presència de la Fallera Major i la seua Cort d’Honor

Este diumenge 15 d’octubre s’ha celebrat la Volta a Peu de les Falles que posa el fermall final al 18 Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de Valencia 2023. Quasi de 4.000 corredors i corredores han participat en esta última prova del calendari que ha transcorregut pel centre de la ciutat amb arribada en la mateixa plaça de l’Ajuntament i ha comptat amb la presència de la Cort d’Honor i la Fallera Major de València en la seua primera aparició pública des que foren triades esta mateixa setmana.

L’eixida ha tingut lloc a les 9:00 h al carrer Marqués de Sotelo i els corredors han discorregut pels carrers del centre de la ciutat, gaudint de l’ambient de València en un diumenge assolellat amb una temperatura perfecta per a córrer.

La millor marca femenina ha sigut per a María Valero, del club Metaesport Riba-roja de Túria, amb un temps de 15:49, seguida per Geles Gimeno del Concabeza Team (16:33) i Emma Llopis també del Metaesport (16:48).

D’altra banda, el corredor més ràpid ha sigut Alejandro Sanvalero, del club La Rabosa, que ha aconseguit un temps de 14.04. Han completat el podi Joshua García (14.05) i Diego Ruiz (14.11), del Serrano Club d’Atletisme i del CA Utiel, respectivament.

La prova, també ha comptat amb la modalitat ‘Al teu ritme’, enfocada a tots els públics i nivells, i on s’ha pogut gaudir del recorregut d’una manera més pausada. Esta modalitat és no competitiva i inclouen també a aquells participants que practiquen la marxa nòrdica. En ella han participat uns 500 “caminantes”, molts del món faller.

La Volta a Peu de les Falles està organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb la Junta Central Fallera.