Notícies

Carreres infantils amb 500 xiquets per a recaptar fons i somriures per a PayaSOSpital

 • 

La carrera infantil solidària, organitzada per PayaSOSpital amb la col·laboració de Divina Pastora Seguros, ha recaptat un total de 700 euros destinats a continuar realitzant els seus programes de visites als xiquets hospitalitzats. Per a participar els menors havien de donar un euro a la citada ONG.

La prova ha sigut tot un èxit i ha superat les expectatives ja que s’esperava una participació pròxima als 500 xiquets. Un total de 700 xiquets d’edats compreses entre els 4 i els 12 anys, han corregut estes proves, de caràcter no competitiu, celebrades en el Jardí del Túria. José Antonio Redolat, campió d’Europa de 1.500 i Olímpic en Sidney, i Marta Fernández, millor atleta valenciana de l’any 1999, han apadrinat esta cita atlètica.

Carreras para PayaSOSospital.

Carreras para PayaSOSospital.

La carrera solidària infantil de PayaSOSpital s’ha celebrat en el marc del Día del Corazón de Narices junt amb altres activitats esportives, tallers i jocs per a xiquets, parc infantil, música en directe, contacontes, dansa i sortejos. Esta associació sense ànim de lucre ha organitzat este esdeveniment lúdic amb la idea de reunir totes les persones de gran cor que desitgen recolzar el seu treball.

Els artistes de PayaSOSpital acudixen cada setmana a les habitacions dels xiquets ingressats en cinc hospitals públics de València, Alacant i Castelló amb l’objectiu de millorar la seua qualitat de vida, a través de les seues intervencions. Emprant diferents ferramentes artístiques, els pallassos treballen coordinats amb el personal sanitari per a donar suport psicològic als xicotets i les seues famílies. Les seues actuacions estan orientades a millorar la salut dels xiquets malalts.

Foto: Divina Pastora Seguros