Notícies

Campus Esportius de Pasqua de la Fundació Esportiva Municipal: 400 places per als xiquets/as de València

 • ,

La Fundació Esportiva Municipal de València, en coordinació amb les diferents federacions i entitats esportives de la ciutat, ofereix un any més les Escoles Esportives Municipals de Pasqua. En aquesta convocatòria de 2023, s’ofereixen un total de 400 places per a xiquets i xiquetes de València d’entre 5 i 15 anys. Les activitats programades dels campus esportius de Pasqua d’enguany es desenvoluparan del 10 al 14 d’abril. Aquestes escoles esportives de primavera es desenvolupen en format campus, encara que algunes ofereixen la possibilitat d’assistir per dies solts.

Les Escoles Esportives Municipals de Pasqua tenen com a principal objectiu facilitar l’aprenentatge dels més xicotets a través de classes esportives i lúdiques, a més de servir de suport a la conciliació laboral i familiar durant el període vacacional de Pasqua. Els campus es desenvoluparan en tres instal·lacions municipals situades a la ciutat de València com són: el Complex Esportiu Cultural Petxina i Estadi del Túria (Tram III), Poliesportiu Benimaclet i Poliesportiu Verge del Carme Beteró.

En aquests campus, es realitzen activitats multidisciplinàries, si bé en cadascuna hi ha una modalitat esportiva específica que té més protagonisme. Per exemple, en el cas del poliesportiu Benimaclet guanyen pese bàsquet i esgrima, mentre que en el de Petxina ho seran les activitats multiesportives i en el de Verge del Came Beteró l’hoquei.

Els campus tenen un preu que oscil·la entre els 60 i 133 euros com a màxim i compten amb el 10% de les seues places bonificades per a menors en risc d’exclusió social, seguint els criteris de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de València.

Per a més informació de contacte i horaris:

Campus Poliesportiu Benimaclet

Campus Multiesportiu Petxina

Campus Poliesportiu Verge del Carme Beteró