Notícies

Bioparc València prepara la segona edició de la seua carrera “En Manada”, ideal per a compartir en família

 • ,

La 2a Carrera en Manada pel Bioparc València ja es prepara per a la seua segona edició, després d’un gran estrena el passat any. Es tracta d’una iniciativa esportiu-lúdica dirigida a tots els públics, especialment a les famílies, ja que “la manada” pot estar formada per adults i xiquets per a córrer tots junts. El recorregut transcorre íntegrament per zones naturals: parc de la Canaleta de Mislata, parc de Capçalera de València i per dins de BIOPARC València, amb una distància de 5 quilòmetres i una opció d’iniciació de 2 quilòmetres.

La participació pot ser de forma individual o formant un equip de fins a 5 persones “la teua manada”, amb la característica que l’arribada a meta ha de ser conjunta. També per als més menuts: amb l’objectiu de motivar la participació i crear un ambient festiu i familiar, s’ha previst un recorregut de tan sols 2 quilòmetres.

Carrera en familia.

Carrera en familia.

És una carrera benèfica l’objectiu de la qual és conscienciar i sensibilitzar sobre un estil de vida saludable i la necessitat conservar i protegir la naturalesa. Els beneficis aniran destinats a programes solidaris de l’associació AHUIM (Associació Humanitària Internacional de Mislata) i a projectes de preservació dels animals a través de la Fundació BIOPARC. La prova organitzada per la institució zoològica, amb la col·laboració del Club d’Atletisme Huracán – Fent Camí i  de l’Ajuntament de Mislata.

Presentación carrera en Bioparc.

Presentación carrera en Bioparc.

Les inscripcions es poden efectuar fins al 4 de juny de forma on line a través de la web de BIOPARC, així com de forma presencial en tots els centres de El Corte Inglés de València.

Inscripció:

o 5€: individual masculí, femení i dorsal 0.

o “Manada”:

• 3 persones: 12€

• 4 persones: 16€

• 5 persones: 20€

Ací vos deixem un vídeo de la passada edició que van fer els companys de Bioparc València.