Notes de premsa

Beteró es despedix del 6 Nations Hockey Tournament amb Alemanya com a vencedora

• ,

El Poliesportiu Mare de Déu del Carme Beteró va acollir la jornada final del Torneig Internacional 6 nacions. El primer partit va enfrontar a Alemanya i Irlanda en un igualada encontre que va finalitzar amb victòria germànica per a conquistar el títol de campió. Espanya va igualar amb l’Índia i va acabar en la quarta posició per darrere de Nova Zelanda que va superar 3-0 a Argentina, segona classificada.

Alemanya venç a Irlanda i aconseguix el títol (2-0)

La jornada dominical començava amb el triomf de la selecció alemanya que certificava el lideratge per a aconseguir el títol que l’acredita com a campiona de la torneig. La selecció de Valentin Altenburg va véncer a Irlanda gràcies als gols de Moritz Furste, màxim golejador del torneig amb 7 gols, des del penal córner en el tercer quart després de dos parcials igualats. Tim Herzbruch va sentenciar l’encontre en l’últim quart per a confirmar a Alemanya com a campiona del 6 nacions.

Espanya deixa escapar el bronze després d’empatar davant d’Irlanda (1-1)

El combinat de Fred Soyez buscava la victòria davant d’Irlanda per a lluitar pel bronze. Pau Cremada convertia després d’un penal stroke i el partit presagiava una victòria dels Redsticks. No obstant això, Raghunath Vokkaliga va empatar l’encontre i va espatlar les aspiracions d’Espanya per a optar al tercer lloc. El bronze depenia del següent encontre davant d’Argentina i Nova Zelanda. Els Lleons havien de guanyar o empatar per a mantindre a Espanya en la tercera posició.

Beteró se despide del 6 Nations Hockey Tournament con Alemania como vencedora

Nova Zelanda derrota als Lleons i aconseguix el bronze (1-4)

Els Blacksticks van véncer els Lleons gràcies als gols Shay Neal, Nick Wilson, Simon Child y Stephen Jennes mentres que Gonzalo Peillat va maquillar el resultat. Argentina va finalitzar en la segona posició mentres que Nova Zelanda es va apoderar de la tercera plaça desplaçant a Espanya a la quarta posició. Índia va acabar quinta i Irlanda va completar la classificació en la sexta posició.