Notícies

Beteró va acollir la IV MiniOlimpiada del curs 14-15

 • , ,

Dissabte passat 18 d’abril, es va celebrar en el Polideportiu Verge del Carme-Beteró, la 4a Miniolimpiada de la temporada 2014-2015. Després de l’èxit de participació durant tota la temporada, va tindre lloc esta activitat de caràcter multiesportiu en la qual van participar 300 xiquets i xiquetes d’entre 6 i 7 anys sobre la pista blava que acollirà la “Hockey World League Semi-Final”.

En esta ocasió, els escolars de les entitats del CA Fent Camí de Mislata, col·legi Salgui, CB Penya-Roja, col·legi Sector Aéreo, CB San José, EEDD de la Federació d’Atletisme, col·legi Pureza de María, colegio Pio XII, Fútbol Base Vinalesa, col·legi Claret Fuensanta, col·legi Gaspar Gil Polo, SD Clasanz, col·legi Mestalla, UD Arnau Universal i CB Vinalesa, van disfrutar d’una gran matí esportiva acompanyats per les seues mares, pares i monitors en les diferents proves i jocs.

MiniOlimpiada en Beteró.

MiniOlimpiada en Beteró.

Al final de la jornada, es va fer entrega a tots els participants d’un conte esportiu en el qual es ressalten els valors educatius presentes en el món de l’esport des d’una perspectiva pedagògica.

Per a despedir la temporada, se celebrarà el la platja de la Malva-rosa el dia 30 de maig, com és habitual tots els anys, l’última jornada del curs.