Notes de premsa

València, seu de la Setmana Europea de l’Esport amb el moviment #BeActive

 • , ,

El dissabte 23 de setembre, a la Ciutat de les Arts i les Ciències, s’oferiran activitats gratuïtes com a ioga, zumba, voleibol, pilates, tennis de taula i molt més

El Consell Superior d’Esports ha triat València per a donar el tret d’eixida a la Setmana Europea de l’Esport a nivell nacional. El plat fort serà la gran jornada inaugural que tindrà lloc durant el dissabte 23 de setembre, a la Ciutat de les Arts i les Ciències, al costat del Pont de l’Assud d’Or.

Durant tot el dia, amb la seua nit, aquest espai es transformarà en un gran poliesportiu a l’aire lliure en el qual s’oferiran, de manera gratuïta, gran varietat d’activitats físiques i esportives, com ara amb ioga, taitxí, pilates, bodi combat, zumba, balls llatins, pàdel, esgrima, tennis de taula, bàdminton, rugbi, voleibol i moltes sorpreses més.

Aquest esdeveniment arrancarà a les 10.00 hores i es prolongarà fins a les 00:30h de la matinada, i tot això pensat per a posar-te en moviment independentment de l’edat, nivell o condició física.

D’altra banda, la ciutat de València viurà, del 23 al 30 de setembre la celebració de la Setmana Europea de l’Esport amb una programació per a tots els públics i tots els nivells.

Valencia, sede de la Semana Europea del Deporte con el movimiento #BeActive

Valencia, sede de la Semana Europea del Deporte con el movimiento #BeActive

Durant el dijous, 28 de setembre les instal·lacions municipals de la ciutat oferiran jornades de portes obertes per al bany lliure així com per a musculació, totalment gratuïtes.

Així mateix, durant tot l’estiu s’han vingut desenvolupant diferents tipus d’activitats gratuïtes a la platja de la Malva-rosa, dirigides a tot el públic i amb motiu de la Setmana Europea de l’Esport, aquestes activitats s’han prorrogat fins al 29 de setembre.

El sábado 23 de septiembre, en la Ciudad de las Artes y las Ciencias, se ofrecerán actividades gratuitas como yoga, zumba, voleibol, pilates, tenis de mesa y mucho más

El sábado 23 de septiembre, en la Ciudad de las Artes y las Ciencias, se ofrecerán actividades gratuitas como yoga, zumba, voleibol, pilates, tenis de mesa y mucho más

Finalment, l’agenda esportiva de la ciutat de València per a aquesta setmana compta amb diversos esdeveniments esportius de caràcter nacional i internacional com el dia de la Pilota 2023, el festival internacional d’esports urbans VESO, el Nationale-Nederlanden Plogging Tour 2023 i la 45a Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre

La Setmana Europea de l’Esport se celebra de manera simultània en tots els països membres de la UE i altres de la resta del continent que s’han anat sumant des de 2015, arribant a adherir-se fins a 40 països en l’edició de 2022.