Notes de premsa

Així és la samarreta dels 20.000 corredors de la Mitja Marató València

 • , ,

La peça de l’empresa valenciana torna a estar disponible en els models de mànega curta i tirants perquè els participants trien la seua opció favorita

El Medio Maratón València Trinidad Alfonso Zurich ha presentat la samarreta Luanvi que rebran els 20.000 participants de la carrera en la pròxima edició. Les instal·lacions de l’empresa valenciana a Paterna han sigut el lloc triat per a mostrar el disseny i característiques tècniques de la peça, amb dos models de luxe com Martín Fiz, campió del món i Europa de Marató, i Cristina Ferrando, doble campiona d’Espanya de salt d’alçada, ambaixadors de la marca.

La samarreta, que torna a estar disponible per a elecció del corredor en versió de mànega curta i tirants, amb patrons masculí i femení, llueix el lema ‘Born to be Fast (Nascut per a ser ràpid)’ en la part davantera i els tres rècords del món que ha aconseguit aquesta carrera en la part posterior, recordant a tots els corredors populars que ells també poden aconseguir la seua millor versió a València.

Vicente Tarancón, president de Luanvi, va reconéixer que és un orgull tornar a ser la pell de tants milers de corredors que venen a València per a gaudir del que per a molts, i els resultats són ací, és la mitja marató més important del món”. A més es va mostrar il·lusionat perquè “aquest acte és molt esperat pels participants, estan pendents per a conéixer quina novetat apareixerà en aquestes samarretes”.

El Medio Maratón València Trinidad Alfonso Zurich ha presentat la samarreta Luanvi que rebran els 20.000 participants de la carrera en la pròxima edició

El Medio Maratón València Trinidad Alfonso Zurich ha presentat la samarreta Luanvi que rebran els 20.000 participants de la carrera en la pròxima edició

Per part seua, Paco Borao, president de la SD Correcaminos i director de la mitja marató més ràpid del món, va recordar que “el lema de ‘Born to be fast’ és vàlid per a la prova, que té el rècord del món femení i la segona millor marca de la història en xics, però també per als milers de corredors populars que trien València. Així que esperem que molts d’ells la lluïsquen el 23 d’octubre quan aconseguisquen el seu propi rècord”.

Tecnologia i poc pes

La samarreta tècnica oficial del Medio Maratón València Trinidad Alfonso Zurich 2022 està realitzada amb reixeta transpirable i de gran elasticitat. Està confeccionada a partir de multifilaments amb tecnologia Cool-Skin que proporciona un assecat ràpid de la suor i evita la presència d’humitat. Es tracta d’una peça molt lleugera (el pes per peça talla L és de 86 grams), cosida amb costures planes anomenades flatlock per a minimitzar frecs sobre la pell.