Notícies

Arranquen les Festes Finals de les Escoles Esportives i Jocs Esportius de la temporada 2021-22

 • , ,

El curs escolar està arribant a la seua fi i de manera paral·lela el fan les Festes Finals de les Escoles Esportives que organitza la Fundació Esportiva Municipal, així com els Jocs Esportius. Este 27 de maig se succeeixen diferents jornades esportives per a posar el punt i final a una temporada carregada d’esport escolar i que en estos tres dies participaran més de 2.000 xiquets i xiquetes. En moltes d’aquestes jornades es farà lliurament dels premis de Joc Net.

L’activitat comença este divendres a les 17:30h en el Camp de Rugbi del Riu amb 60 alumnes/as. Seguida pel karate a les 18h en la pista de calfament de l’Estadi Túria (Tram III) amb 150 participants i en la pista d’atletisme a la mateixa hora amb altres 160.

Els xiquets i xiquetes de la ciutat de València també gaudiran d’una festa final per a tancar les activitats del curs 2021-2022 a la platja de la Malva-rosa, on es realitzarà una gimcana de jocs populars adaptats per als següents centres: CEIP Santa Teresa, CEIP Rodríguez *Fornos, CEIP Tomàs de Montañana, IES Marítim, IES Patraix, Borbotó i Massamagrell. A partir de les 18.30 hores començaran les activitats .Tots els esportistes tindran les seues medalles de participació, samarreta de l’activitat i la seua beguda per a refrescar-se després dels jocs. També s’aprofitarà l’acte per a entregar les copes de les finals de la Copa de raspall, que es va realitzar la setmana passada i on només participen equips del Cap I Casal. Esta jornada està organitzada per la Federació de Pilota Valenciana amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de Valenciay d’empreses com Coca-Cola.

El dissabte 28 seguiran estes festes finals amb 300 xiquets/as practicant handbol a la platja de Malva-rosa des de les 10h, on a més s’entregaran els premis de joc net. La festa de gimnàstica serà sobre la mateixa hora en el Poliesportiu Cabanyal-Canyamelar i es realitzarà una desfilada, mentre que el bàsquet finalitzarà en el CEIP Alejandra Soler, tots dos esdeveniments amb 200 participants aproximadament. L’hoquei comptarà amb 400 alumnes/as en Tarongers i també tindrà lliurament de trofeus de Joc Net.

A més, estediumenge 29 de maig es donaran cita les finals d’escacs, voleibol i futbol sala, totes elles a les 9 hores. La sala d’actes del Complex Esportiu-Cultural Petxina acollirà la festa final dels escacs amb 300 participants i alguns dels partits de volei de Jocs Esportius en els quals participen 18 equips. Alguns d’aqueixos partits de voleibol compartiran escenari amb el Pavelló de Benicalap. La final de JJDD cadets de futbol sala es disputarà durant tot el cap de setmana en el Poliesportiu de Natzaret, el dissabte seran les semifinals i la final el diumenge.