Notes de premsa

Arranca la inscripció a les Escoles Esportives 15/16

 • , , ,

Amb el curs escolar acabat d’iniciar, arriba el moment d’apuntar-se a les Escoles Esportives de València 15/16 en el quasi un centenar de col·legis i centres escolars de la ciutat que es van apuntar fa setmanes a esta activitat esportiva. Des d’esta mateixa setmana, els alumnes dels dits centres, amb edats entre els 4 i els 18 anys, poden triar ja el seu esport preferit en este programa que regula la Fundació Esportiva Municipal amb l’ajuda de les federacions i associacions esportives.

L’àmplia oferta esportiva i d’horaris permetrà triar als escolars entre totes les places oferides, amb la intenció de millorar enguany el número d’inscrits del curs anterior que van superar els 5.000 escolars. Tots ells es repartiran en grups de 12 a 20 xiquets, i seran supervisats per personal qualificat i amb titulació oficial. Fins a un total de 25 disciplines diferents, individuals o col·lectives, s’oferixen a pares i alumnes per a triar el seu esport preferit.

Escuelas Deportivas 2013/14

Todo listo para las Escuelas Deportivas

La pràctica esportiva de 2 o 3 hores setmanals es realitzarà en els diferents centres escolars o també en deu instal·lacions municipals distribuïdes per tota la ciutat, segons els horaris de cada centre i esport.

El preu anual per a estes activitats de les Escoles Esportives municipals oscil·la entre els 96 i els 150 euros per curs i menor, amb l’opció de sol·licitar una bonificació de la matrícula per a escolar de famílies sense recursos econòmics, que suposarà un estalvi entre un 70 i 100% de l’import del preu del curs.

Després d’este primer termini d’inscripció per als alumnes que s’apunten al curs complet, entre desembre i gener s’obrirà un nou termini per a apuntar-se en la mitat del curs els grups i places que queden disponibles. Tota la informació està en la web de la Fundació Esportiva Municipal.

Consulta horaris i esports de totes les Escoles Esportives:

Llistat d’EEDD en centres escolars ordenat per districtes (*)
Llistat d’EEDD en instal·lacions esportiva municipals (*)

(*) llistats provisionals

No volem que cap niño/a es quede sense la possibilitat de formar-se a través de l’esport. Consulta les opcions de preus, bonificacions i exempcions de pagament, així com tota la informació sobre el programa en l’enllace següent: http://goo.gl/IE8g1Y