Notes de premsa

Arranca el compte arrere per a la Carrera de la Mujer Central Lechera Asturiana de València 2024: s’obrin inscripcions

 • , , ,

El pròxim 14 d’abril se celebrarà una nova edició de l’esperada Carrera de la Mujer Central Lechera Asturiana de València i des de hui és ja possible inscriure’s a esta cita a través  de la web www.carreradelamujer.com i també serà possible aconseguir un dels 100 dorsals totalment solidaris a favor d’a  favor de Alanna, una entitat sense ànim de lucre que busca la inclusió de dones en situació de greu vulnerabilitat.

 

València serà la segona prova de l’any després de la de Gran Canària que inicia el circuit nacional de la Carrera de la Mujer, i s’esperen unes 9.000 participants que s’uniran a la “Marea Rosa”, en un esdeveniment esportiu i de caràcter solidari i reivindicatiu del paper de la dona en l’esport i en la societat. Es repetirà el recorregut del passat any, d’uns 6,5 quilòmetres, que ja va reprendre l’eixida i meta de la ubicació original anterior a la pandèmia del Coronavirus: Des de l’Avinguda Enginyer Manuel Soto (enfront dels Embulls) fins a creuar l’arc d’arribada en el Passeig Marítim enfront de la mar. És un recorregut molt més bonic i còmode per a les participants, i el festival de fitnes i aeròbic d’una hora es desenvoluparà a l’esplanada annexa a l’Hotel de Las Arenas.

L’objectiu en esta edició serà superar el milió i mig de dones participants que s’han sumat en estes dues dècades al major esdeveniment esportiu femení a Europa, i reunir en 2024 a més de 100.000 xiques en les línies d’eixida de Las Palmas de Gran Canaria (10 de març), València (14 d’abril), Madrid (12 de maig), Vitòria – Gasteiz (2 de juny), Gijón (16 de juny), la Corunya (22 de setembre), Zaragoza (20 d’octubre), Sevilla (27 d’octubre) i Barcelona (10 de novembre). Com a objectiu fonamental des de 2004 continua mantenint promocionar la pràctica del running i de l’exercici aeròbic entre totes les dones, lluitar contra el càncer, recaptar fons per a promoure la seua investigació i conscienciar sobre la importància de la seua prevenció anticipada, així com combatre la violència de gènere i les desigualtats socials i educatives que patixen les dones en tots els àmbits.

Arranca el compte arrere per a la Carrera de la Mujer Central Lechera Asturiana de València 2024: s'obrin inscripcions

Arranca el compte arrere per a la Carrera de la Mujer Central Lechera Asturiana de València 2024: s’obrin inscripcions

En 2024 l’Asociación Española de Cáncer de Mama Metastásico estarà també a València. El moviment #laMquefalta, posat en marxa per l’Aliança Daiichi Sankyo | AstraZeneca i l’Asociación Española de Cáncer de Mama Metastásico (ACMM), crida a l’acció de ciutadans, empreses i institucions per a visibilitzar l’estadi metastàsic del càncer de mama i conscienciar a la societat sobre esta malaltia. La conversa sobre càncer de mama està incompleta sinó es parla de metàstasi, i actualment és poc coneguda per la població. Amb este moviment es vol incidir especialment en les peculiaritats, l’abordatge i les necessitats dels pacients amb càncer de mama metastàsic que afecta cada any a més persones al nostre país

El circuit nacional de la Carrera de la Mujer Central Lechera Asturiana 2024 compta amb el patrocini principal de Central Lechera Asturiana, Oysho i Banco Santander, al costat de TotalEnergies i Marlene amb la col·laboració de Nestlé Fitnes i Daiichi-Sankyo Astrazeneca, el patrocini a nivell local d’Instituts Odontològics i el suport de l’Ajuntament de València.