Notes de premsa

Arranca a València el circuit nacional de la Carrera de la Dona 2018

 • , , ,

El pròxim 15 d’abril se celebrarà a València una nova edició de la Carrera de la Dona “Central Lechera Asturiana” que, una vegada més, comença el seu circuit nacional en la nostra ciutat. La “marea rosa”, que compta amb el suport de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal, recorrerà els carrers de València per a mostrar el seu suport a la dona.

En paraules de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, “La dona conquista progressivament nous espais i en l’esportiu ho fa de manera significativa. Unir l’esport a causes solidàries com aquesta és una iniciativa molt positiva que permet la participació, des d’un ambient festiu i lúdic, en la lluita contra el càncer de mama i la violència de gènere.”

La 14ª edició de la prova solidària donarà començament a les 9:00 hores des del punt de partida, situat en l’Avinguda del Port, i compta amb un recorregut de 7,4 quilòmetres aproximadament, tots ells plans i urbans. La carrera finalitzarà en el Passeig de Neptú (molt pròxim al Passeig Marítim contigu a la Marina Reial) i és apta per a tot tipus de públic, ja siguen xiquetes o dones de totes les edats.

Carrera de la Mujer “Central Lechera Asturiana”

Com en anys anteriors les participants poden formar equip amb familiars, companyes de treball, amigues o conegudes. Les interessades poden inscriure’s fins a en 25 categories diferents. Després de finalitzar la prova, enfront de la meta, s’impartirà una gran classe d’aeròbic i fitness oberta a tot el públic assistent que desitge formar part en la mateixa. Les inscripcions per a participar continuen obertes i el termini es mantindrà fins al divendres 13 d’abril a través de la pàgina web www.carreradelamujer.com/valencia.

El caràcter solidari de la carrera converteix aquesta cita en molt més que una competició i el que suposa completar el recorregut fins a aconseguir la meta ja que es tracta de córrer per a donar forces a totes aquelles dones que lluiten o van lluitar contra el càncer.

Després de la seua visita a València, la “marea rosa” continua el seu periple per les diferents ciutats d’Espanya. Un total de vuit capitals, entre les quals es troben Madrid (06/05), Vitòria-Gasteiz (10/06), Gijón (17/06), la Corunya (16/09), Sevilla (7/10), Zaragoza (21/10) i Barcelona, on acabarà el circuit el dia 11 de novembre.