Notes de premsa

Activitats en la platja per a practicar esport segur este estiu

 • ,

 

Practicar esport segur aquest estiu és possible gràcies a les diverses activitats esportives que es realitzaran a les platges de València. La proposta del Pla de Temporada a les platges de la Fundació Esportiva Municipal planteja diverses activitats dirigides a persones de totes les edats. L’objectiu és animar a la ciutadania a practicar activitat física i esportiva durant la temporada estival, però sempre respectant el compliment de les mesures sanitàries i amb el suport de personal tècnic qualificat.

A més de l’oferta d’activitats dirigides –amb disciplines com a ioga, taitxí, pilates o activitat física per a la 3a edat–, que pots consultar punxant ací, es posa a la disposició de les veïnes i els veïns de València la instal·lació de vòlei platja i la de futbol platja. D’altra banda, també es muntaran 6 canals nàutics per a practicar diferents activitats nàutiques.

Instal·lació Municipal de Vòlei Platja València

La Instal·lació Municipal de Vòlei Platja és un espai de 10.876 m², situat a la Platja de la Malva-rosa, que es dedica a la pràctica del vòlei platja i d’altres esports. La instal·lació romandrà oberta fins al 31 d’octubre, en horari de 10.00 h a 22.00 h.

La instal·lació disposa de:

 • 16 pistes de vòlei platja que poden utilitzar-se també per a la pràctica d’altres esports.
 • 2 pistes d’handbol platja.
 • 1 pista central amb il·luminació i un espai adaptat per a qualsevol esdeveniment.
 • Quiosc Bar.
 • Zones de descans i lavabos.

 

Instal·lació de Futbol Platja València 

Aquesta instal·lació, de 3.375 m², també es troba a la Platja de la Malva-rosa. Romandrà oberta per a la pràctica de futbol platja fins al 31 d’octubre, en horari de 9.30 h a 13.00 h els diumenges i festius, i en horari de 18.30 h a 20.30 h els dimarts i dijous.

 

Activitats nàutiques a les platges de València

La Fundació Esportiva Municipal, a més, ha habilitat 6 canals nàutics per a la realització de les següents activitats:

 • Activitats nàutiques en la zona marítim terrestre de la platja del Perellonet (situada immediatament al sud de la Gola del Perellonet): CATAMARÀ, WINDSURF, PATÍ A VELA, PADDLE SURF, ETC. Dates: Del 15 de juny al 15 de setembre de 2021.
 • Activitats nàutiques en la zona marítim terrestre de la platja de la Malva-rosa (situada enfront del pavelló Malva-rosa): SURF, PIRAGUA, WINDSURF, I PADDLE SURF, ETC. Dates: Del 15 de juny al 15 de setembre de 2021.
 • Activitats nàutiques en la zona marítim terrestre de la platja del Cabanyal (situada enfront de l’espigó de la Marina Real): CATAMARÀ, WINDSURF, PATÍ A VELA, PADDLE SURF, ETC. Dates: De l’1 de març al 31 d’octubre de 2021.
 • Activitats nàutiques en la zona marítim terrestre de la platja del Saler (zona de l’antic poliesportiu): SURF, PIRAGUA, WINDSURF, CATAMARÀ, PATÍ A VELA I PÀDEL SURF, ETC. Dates: De l’1 de juny al 15 d’octubre de 2021.
 • Activitats nàutiques en la zona marítim terrestre de la platja de Pinedo: SURF, PIRAGUA, WINDSURF, CATAMARÀ, PATÍ A VELA I PÀDEL SURF, ETC. Dates: De l’1 de juny al 15 d’octubre de 2021.
 • Activitat de Kite Surf a la platja del Perellonet (en la part sud de la platja al costat de la Gola del Perelló): KITE SURF. Dates: Del 15 de juny al 15 de setembre de 2021. en horari de 14:30h. a 19:30h. per indicació de Capitania Maritima.