Notes de premsa

Activitats gratuïtes a la platja de la Malva-rosa

 • , ,

Des de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost, l’annex a la Instal·lació de Vóley Platja acollirà una infinitat d’activitats dirigides entre les quals es troba el ioga, taitxí, pilates, fitness llatí, cross training, GAP, condicionament físic general i un programa d’esport salut.

Aquest estiu, fes esport i gratis! a la platja de la Malva-rosa

Aquest estiu, fes esport i gratis! a la platja de la Malva-rosa

Les activitats es realitzen de dilluns a diumenge i tenen una hora de duració. La sessió matinal comença a les 8:00 hores i s’estén fins a les 11:00 hores. Durant aqueix període es realitzaran un total de tres classes independents. L’activitat es reprendrà a les 19:30 hores i finalitzarà a les 21:30 hores, on es podran realitzar altres dues classes gratuïtes.

A més d’aquestes classes gratuïtes, la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València, juntament amb l’Escola Valenciana de Marxa Nòrdica, ha incorporat com a novetat aquesta modalitat andarina que es realitzarà en els mesos de juliol i agost. 

Click per a ampliar

D’altra banda, s’han habilitat un total de quatre canals en els quals realitzar activitats aquàtiques. A la platja del Cabanyal i Malva-rosa, que ja estaven en funcionament, s’ha sumat aquest mes de juliol la platja de El Perellonet. En la zona marítima terrestre d’aquesta platja es podran practicar esports com el windsurf, paddle surf o navegació amb catamarà. En la zona sud, al costat de la gola del Perelló, es podrà realitzar kite surf.