Notes de premsa

Obert el termini d’inscripcions per a la pròxima carrera José Antonio Redolat

 • , , ,

Els interessats a participar en la 5ª Carrera José Antonio Redolat, la pròxima prova del Circuit Divina Pastora Segurs de Carreres Populars de València, ja poden fer la seua inscripció per a participar. El termini per a apuntar-se es mantindrà obert fins al dijous 19 d’abril a les 20 hores a través de la pàgina web oficial www.deportevalencia.com/carreras.

D’altra banda, -solament en les categories de marxa a peu i marxa nòrdica-, també serà possible inscriure’s presentant-se en el punt d’eixida el mateix dia de la carrera entre les 7:30 i les 8:55 h.

El recorregut, que inclou asfalt i terra, ja que una part de la prova discorre per l’antic llit del riu Túria, consta de 6.650 metres, amb eixida en l’avinguda Maestro Rodrigo i arribada en les pistes d’atletisme del Estadi del Túria.

Els participants poden inscriure’s en la modalitat de corredor, així com en les de marxa a peu i marxa nòrdica. En el cas dels corredors hi ha un límit de 2.000 inscripcions, amb un cost de 2,55 euros la inscripció, mentre que en la de marxadors el màxim és d’1.000 participants, amb un preu d’1 euro per dorsal, en aquest cas destinat íntegrament a l’entitat Fontilles Salud y Desarrollo.

Els corredors amb dorsal preferent (A, B, C i D) seran els primers a eixir a les 09:00 h. A continuació, serà el torn de la resta de corredors a les 09:04 h i, finalment, a les 09:05 h eixiran els participants pertanyents a la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica.

Marxa a peu/nòrdica

Les modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica continuen guanyant adeptes després de ser incorporades el passat any al Circuit, amb la intenció de facilitar l’accés a les proves a aquelles persones que desitgen realitzar el recorregut d’una manera més pausada i amb un requeriment físic menor. Cal matisar que aquestes modalitats no són competitives i, per tant, no existeixen categories.

Carreres infantils

Com en l’última prova del Circuit, la 5ª Carrera José Antonio Redolat també comptarà amb carreres infantils, en les quals podran participar els xiquets i xiquetes menors de 14 anys. El cost de la inscripció en aquesta modalitat és d’un euro solidari en benefici de Fontilles Salud y Desarrollo. Així mateix, durant la prova els participants disposaran de servei de guarda-roba, a càrrec de la mateixa entitat solidària de l’esdeveniment.