Notes de premsa

Obert el termini d’inscripcions per a la I Volta a Peu Runners Ciutat de València

 • , , ,

El pròxim 11 de març tindrà lloc la tercera prova del Circuit Divina Pastora. En esta ocasió els amics del Runners Ciutat de València seran els col·laboradors de la I Volta a Peu Runners Ciutat de València. Les inscripcions tant per a la carrera d’adults, com per a la marxa a peu i marxa nòrdica i les carreres infantils es mantindran obertes fins al dijous 8 de març a les 20:00 h.

La prova, que s’estrena enguany, porta com a novetat el lloc on es realitzarà part del seu recorregut, i és que serà la primera vegada que una carrera del Circuit transite, encara que siga en part, per l’arena de la platja, prop de la riba.

El punt d’eixida s’ha fixat en el carrera J.J Dómine, a l’altura del Magatzem nº 2, a les 9:00 h. Aproximadament en els voltants del Balneari de les Arenes, els participants en la carrera hauran de començar a circular pel passeig marítim fins arribar al km 2’5, on s’accedirà a l’arena de la platja per a buscar la riba i continuar la ruta en esta superficie.

Des d’este moment la prova anirà en paral·lel a l’aigua fins a arribar a l’altura de la Marina de València (al voltant de 1.800 m) on es buscarà les banderes. Una vegada en el punt anterior caldrà vorejar l’edifici Veles e Vents per arribar la dàrsena interior on finalitzarà la prova.

Així doncs, es pot afirmar que el recorregut d’esta carrera serà mixt, ja que transcorrerà tant per asfalt com per arena, la qual cosa obliga als corredors a replantejar-se l’estratègia de carrera.

Respecte al recorregut mixt, és important destacar que els inscrits que vagen en cadira de rodes, quan arriben al tram de l’arena, poden continuar pel passeig marítim seguint les indicacions del personal de l’organització després del pas de l’últim corredor.

Com ocorre en totes les proves del Circuit hi haurà tres eixides. En primer lloc serà el torn dels corredors amb dorsal preferent (A, B, C i D), els qui eixiran a les 09:00 h. A continuació, la r de corredors començaran la seua prova a les 09:04 h i, finalment, a les 09:05 h eixiran els participants pertanyents a la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica.

Pots consultar el recorregut de la prova en el següent enllaç: http://www.gmap-pedometer.com/?r=7204833

Marxa a peu/nòrdica

Aquells que desitgen gaudir de la prova d’una manera més pausada tenen l’opció de participar en la modalitat de marxa a peu o marxa nòrdica. En este cas la participació no és competitiva i l’import de 1€ que costa el dorsal va destinat íntegrament a l’ONG Fontilles Salut i Desenvolupament, entitat solidària que realitza projectes de cooperació sanitària i recerca, així com cursos de formació especialitzada i activitats de sensibilització i educació per al desenvolupament.

Carreres per a menors de 14 anys i inflables infantils

Perquè els més xicotets també puguen començar a gaudir d’aquest esport, la I Volta a Peu Runners Ciutat de València comptarà amb carreres infantils no competitives, per a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 15 anys, i adaptades a les diferents edats. Les proves infantils donaran començament quan finalitze la carrera principal.

Estes proves tenen un caràcter formatiu i lúdic pel que es contempla la possibilitat que alguna d´estes carreres es puga complementar amb un altre tipus d’activitats, com a exercicis d’escalfament, volta a la calma, estiraments, etc.

En tractar-se de proves no competitives tots els inscrits que aconseguisquen la meta rebran una medalla acreditativa de la seua participació.