Notes de premsa

Aquest dissabte t’esperem en la IV Volta a Peu per la Discapacitad

 • , , ,

La prova se celebrarà el pròxim 29 d’abril a les 18.00 hores

La Fundació Esportiva Municipal, amb la col·laboració de l’Oficina Municipal d’Atenció a Persones amb Discapacitat, organitza la 4ª Volta a Peu per la Discapacitat Ciutat de València, quarta prova del 18º Circuit de Carreras Caixa Popular Ciutat de València, i de la de la qual es va obrir el passat 27 de març el termini d’inscripció.

Aquesta nova edició, que se celebrarà el pròxim 29 d’abril, estrena nou recorregut tenint la línia d’eixida en l’Avinguda Maestro Rodrigo, a l’altura del nombre 86. I és l’única prova del Circuit de Carreres que tindrà lloc en horari de vesprada donant-se l’eixida de la prova a les 18.00 hores.

En la categoria de discapacitat s’estableixen tres modalitats: discapacitat intel·lectual i sensorial, discapacitat física i orgànica i cadira de rodes desplaçada manualment, en la categoria absoluta tant masculina com en la femenina. Totes les persones que desitgen inscriure’s hauran de manar un correu electrònic a circuito@cronochip.com indicant en quina modalitat desitgen participar.

Obert el termini d'inscripció per a IV Volta a Peu per la Discapacitad Ciutat de València. La prova se celebrarà el pròxim 29 d'abril a les 18.00 hores i comptarà amb categories per a esportistes amb diversitat funcional

Obert el termini d’inscripció per a IV Volta a Peu per la Discapacitad Ciutat de València. La prova se celebrarà el pròxim 29 d’abril a les 18.00 hores i comptarà amb categories per a esportistes amb diversitat funcional

Després del lliurament de medalles a les categories adaptades es farà una crida a totes les persones amb discapacitat que ho desitgen i hagen participat en l’esdeveniment per a fer-los lliurament d’una medalla commemorativa.

La 4a Volta a Peu per la Discapacitat Ciutat de València també comptarà amb la modalitat no competitiva ‘Al teu ritme’, perquè tots i totes puguen gaudir en aquesta jornada d’una manera menys exigent.

Durant el circuit s’establirà un recorregut alternatiu per a tots aquells participants que no puguen realitzar la prova en el període de tall establit i així arribar en el temps previst.

I, finalment, per a completar la jornada hi haurà una prova dirigida a menors de 14 anys limitada a 300 places, sobre un recorregut de 200 metres. Aquestes proves començaran en la recta d’arribada, una vegada finalitzada la modalitat absoluta, a les 19.15 hores i tots els seus participants rebran una medalla commemorativa.

Els runners que desitgen participar en la prova hauran d’inscriure’s a través de la web del Circuit de Carreres Caixa Popular i tindran de temps fins al dijous 27 d’abril, a les 23.00 hores, o fins a arribar a les 1.200 inscripcions previstes en la categoria absoluta.