Notícies

Els trimarans de la Route des Princes ja volen en les aigües de València

 • ,

Nou veloços trimarans, quatre etapes, cinc països diferents, 3.045 milles per davant i un espectacular inici en la Marina Reial Joan Carles I de València. Són els principals ingredients de la Route des Princes, que ja es disposa a eixir des de València en el seu recorregut pels diferents terrenys de cultiu europeus. Un programa “Entre Terra i Mar” que vol promoure, entre les diferents etapes d’esta nova regata, festes populars en cada una de les seus per a destacar el sector agroalimentari de les zones que visitarà.

Foto: Marcel Mochet (Route des Princes)

Foto: Marcel Mochet (Route des Princes)

Amb eixe imponent protagonisme dels veloços trimarans de tres categories diferents (Multi50, Mod70 i Maxi 80) que ja han començat la seua presa de contacte amb les aigües valencianes abans d’iniciar el seu rumb cap a Lisboa, prèvia parada a Benicarló, en estes poderoses embarcacions capaces de protagonitzar velocitats de vertigen amb la destresa de les seues tripulacions i el seu baix tonatge.

Nou tripulacions diferents de diferents nacionalitats. Molts d’ells s’han retrobat amb la Marina Reial de València i les seues excel·lents condicions de navegació. I en un dia amb vent de a penes 12 nucs d’intensitat i mar plana, els trimarans ja han volat per les aigües valencianes per damunt dels 25 nucs de velocitat. Un entorn que continua meravellant els millors tripulants del món.

Una oportunitat única per al públic valencià de presenciar de prop estos magnífics trimarans que continuaran navegant a València fins al diumenge 9 de juny quan iniciaran el primer desplaçament cap a Lisboa, amb tres o quatre dies de navegació a bord d’estos veloços esquelets marins. Després esperen Irlanda, Anglaterra i França en un espectacle esportiu que unirà cultures i una especial sinergia entre el mar i la terra. I tot, naix ací, a València.

Més info en la web oficial de la Route des Princes.