Notícies

Cancel·lada la XVIª edició del Circuit de Carreres Populars de València

 • 

La Fundació Esportiva Municipal ha pres la decisió de cancel·lar finalment la setzena edició del Circuit de Carreres Populars de la ciutat de València a causa de la crisi actual que està generant la COVID-19.

El mes de març passat vam decidir cancel·lar de manera temporal totes les carreres des del començament de la pandèmia fins a l’actual mes de setembre amb l’esperança que la situació sanitària del nostre país i més concretament de la nostra ciutat millorara.

Hem remenat fins a l’últim moment diferents alternatives, però les dades actuals de rebrots i les limitacions sanitàries a la concentració de persones fan inviable la continuació del Circuit.

Sabem que ho entendreu i que en un futur esperem pròxim, puguem tornar a compartir quilòmetres pels carrers i barris de la nostra ciutat.

A més de les carreres que resten del Circuit, enguany no es podrà dur a terme de manera presencial la V Marxa contra la Violència de Gènere i la 37a Sant Silvestre Popular Valenciana, que també organitza la Fundació Esportiva Municipal.

Devolució carreres no celebrades
Al llarg d’aquesta mateixa setmana, l’organització del Circuit es posarà en contacte amb tots els inscrits per a indicar-los com tramitar la devolució de les 8 carreres no celebrades.

Es donarà l’opció de la devolució de la part proporcional de les proves no celebrades o de fer una donació a Creu Roja València que entre moltes altres entitats estan col·laborant amb les persones més desfavorides durant aquesta crisi sanitària, econòmica i social.

Proves virtuals
Finalment, des de la Fundació Esportiva Municipal estem treballant perquè a partir del mes d’octubre les persones que ho desitgen puguen participar de manera virtual i gratuïta en diverses carreres que us proposarem.

La inscripció a aquestes carreres ajudarà a omplir el gran buit que deixen les proves presencials i mantindre d’alguna manera la il·lusió per a continuar entrenant.

En els pròxims dies, podran obtindre més informació sobre aquest tema a través de la web del Circuit i de la Fundació Esportiva Municipal.