Notícies

Esports al barri arriba aquest cap de setmana a la Fonteta amb activitats per a tota la família

 • ,

Esports al Barri torna aquest dissabte de 25 de febrer amb una nova parada, en aquesta ocasió en el barri de La Fonteta. Aquesta cita tindrà lloc en la Plaça Doctor Torrens situada en l’Avinguda de Amado Granell Mesado d’11:00 a 15:00 hores i, com és habitual, comptarà amb espais destinats a la pràctica de diferents esports com: hoquei, triatló, volei, escacs, pàdel i handbol, entre moltes altres, gràcies a la col·laboració de Federacions i clubs esportius de la ciutat.

D’altra banda, el suport d’El Corte Inglés permet que hagen activitats destinades als més xicotets i xicotetes, com el ja habitual contacontes. Malgrat que el programa estiga pensat per a xiquets la jornada inclou activitats per a tota la família, de tal forma que ningú que exclòs d’aquesta jornada esportiva que pretén involucrar a tot el veïnat.

Esports al Barri és una iniciativa organitzada per la Fundació Esportiva Municipal nascuda l’any 2020 amb la finalitat de fomentar l’activitat física i l’esport a València, de donar a conéixer l’oferta esportiva dels diferents barris que componen la ciutat.

Després de la visita al barri de la Fonteta, el programa continuarà recorrent els diferents barris de València, fins a novembre de 2023, per a promoure l’esport de base i popular entre tota la ciutadania.