Notícies

Obert el termini d’inscripció per a la IV Volta a Peu Runners Ciutat de València

 • ,

Esta setmana s’ha obert el termini d’inscripció per a la IV Volta a Peu Runners Ciutat de València que se celebrarà el pròxim 26 de febrer en l’Avinguda Aragó, 15. Els runners hauran d’inscriure’s a través de la web del Circuit de Carreres Caixa Popular a la tercera prova del calendari que, a més, compta amb l’homologació 5K de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, inclosa en el calendari autonòmic de carreres en ruta de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana. 

El límit d’inscrits per a aquesta carrera és de 1.200 places per als runners que busquen córrer d’una forma més competitiva. No obstant això, la modalitat ‘Al teu ritme’ disposarà d’un màxim de 500 inscrits per a tots aquells i aquelles que vulguen participar en aquesta jornada d’una forma menys exigent. Una vegada acabada la carrera, la jornada tindrà prova per a menors de 14 anys amb diferents distàncies adaptades a la seua edat, amb una participació màxima de 300 persones.  La inscripció per a aquestes dues modalitats és d’un euro que anirà destinat a l’Associació de persones amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques (ASPAYM).

Esta carrera compta amb la col·laboració del club Runners Ciutat de València i tindrà una distància aproximada de 5.000 metres, amb eixida en l’Avinguda Aragó, prop de l’estadi de Mestalla.