Notícies

7.000 corredors i l’ambient futboler inunden el Ciutat de València en la V Volta a Peu del Levante UD

• ,

Les Falles van acabar… i el Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València va tornar. Dels carrers plens d’ambient i monuments, a avingudes i estadis replets de corredors populars. Va passar en la V Volta a Peu del Levante UD, la tercera cita del Circuit valencià que va citar a 6.885 corredors en una multitudinària eixida per a cremar la ressaca fallera amb esport. I a més, amb nou rècord de participació en esta prova.

Salida de la prueba.

Una carrera amb una recta inicial de dos quilòmetres des de l’estadi llevantinista cap a la ronda nord, abans de tornar cap eixa meta situada en plena gespa del Ciutat de València. Una carrera amb molt de color futboler. Molts seguidors i socis del llevant presumint orgullosos de carrera i estadi… però també molts valencianistes decidits a disfrutar de la festa… a casa del veí després de recórrer eixos 5.760 metres del recorregut.

Levantinistas en meta.

Una prova ràpida que van acabar guanyant Ouais Zitane (17:25) i Raquel Landín (20:13) en la categoria general, però que també ens va deixar veure a algun històric de l’atletisme valencià, com José Antonio Redolat.

Llegada masculina.

Una nova festa de l’atletisme popular. En esta ocasió, a casa del Levante UD. Un altre dels grans escenaris com a meta a carreres populars que només València, ciutat del Running pot oferir-te.

Consulta ací la Classificació de la V Volta a Peu del Levante U.D.