Notícies

600 atletes es van citar en el Velódrom Lluís Puig en el Campionat d’Espanya Juvenil de Pista Coberta

 • , ,

Una vegada més, el planter i futur de l’atletisme espanyol se citava a València. Ho va fer en el Palau Velódrom Lluís Puig que va acollir durant dos atractives jornades el XXXVII Campionat d’Espanya Juvenil en Pista Coberta. Amb més de 600 atletes aprofitant una de les millors instal·lacions d’Europa.

Velocidad en el Lluís Puig.

Velocidad en el Lluís Puig.

Una cita que ens ha deixat grans marques com el de la mediofondista Celia Antón que va establir una nova millor marca espanyola juvenil en pista coberta d’1.500m (4:29.65), durant la segona jornada del Campionat d’Espanya Juvenil disputat a València. O la Van ser Nora Orduna qui va firmar la nova millor marca espanyola juvenil de 60m tanques. Van ser algunes de les moltes promeses de l’atletisme espanyol que van competir a València.

60 metros vallas.

60 metros vallas.

Des del dissabte al diumenge, un total de 55 rondes preliminars i finals per a determinar els que han sigut els millors juvenils masculins i femenins de les 13 disciplines que s’han disputat en la pista coberta valenciana.

Unes jornades amb un sensacional ambient en les grades d’esta magnífica instal·lació valenciana i que també van servir per a homenatjar la sensacional trajectòria de Vicente Pastor, directiu, organitzador i jutge, i de Francisco Flores Cabo, qui va actuar en més de 1650 jornades d’atletisme com a jutge. València i el Palau Velódrom Lluís Puig respiren atletisme.

Fotos: José Royo.

Més info i resultats en este enllaç de la web de la RFEA.