Notícies

6.031 corredors disfruten en el Estadi del Turia de dos distàncies en la I Carrera José Antonio Redolat

• ,

El X Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València tornava als carrers i avinguts de la nostra ciutat amb una nova prova que finalitzava en les pistes d’atletisme del Estadi del Turia. Una carrera diferent, amb dos distàncies en la mateixa prova per a esta I Carrera José Antonio Redolat, que la Fundació Esportiva Municipal va organitzar junt amb el Redolat Team, l’equip de l’exatleta valencià.

_MG_3335

Salida de la prueba.

I una vegada més, el Circuit ens oferia una espectacular eixida en l’avinguda Mestre Rodrigo per a començar a marcar diferències. Perquè esta prova tenia un recorregut de 6.174 metres, però una altra distància cronometrada i amb la seua classificació específica dins del traçat de 1.500 metres, la prova que va consagrar a Redolat a nivell internacional i el va convertir en Campió d’Europa i olímpic. Un sprint que ningú va voler perdre’s.

Un últim esforç en estos 1.500 cronometrats que van aprofitar millor que ningú Adil el Hand (18:42) i Raquel Landín (21:29), els corredors més en forma en les primeres carreres d’este desé Circuit per a emportar-se la victòria. Però també els 6.031 corredors que van completar la distància, conscients que esta era una carrera per a esgotar les forces en el tram final.

I carrera redolat

Ganador de la prueba.

Una nueva mañana en la que el atletismo popular manda en nuestras calles y lleno las pistas de atletismo del estadi del Turia de corredores. La próxima cita del Circuito será el próximo 4 de mayo con la XI Volta a Peu a Natzaret.

Classificació de la I Carrera José Antonio Redolat.

Classificació 1.500m Masculí

Classificació 1.500m Femení

I ací teniu la GALERIA de FOTOS d’esta prova en este enllaç o en la imatge inferior.