Notícies

6.000 metres quadrats i 14 disciplines esportives per a disfrutar de l’esport a Expojove

 • ,

Del 26 de desembre al 4 de gener pots disfrutar d’Expojove, la fira d’oci infantil i juvenil que cada any organitza la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports, en col·laboració amb la de Cultura i Festes Populars.

Teatre, música, oci, ciència, tallers, activitats i, per descomptat, molt d’esport configuren l’oferta d’esta peculiar exposició. Esta edició la Fundació Esportiva Municipal de València, en col·laboració amb les diferents federacions i associacions, ha desenrotllat un espai que comprén un pavelló complet de 6.000 metres quadrats dedicats a l’esport i la promoció d’hàbits saludables. Escacs, ciclisme, hoquei, karate, pilota valenciana, rugbi, patinatge i skate, esports subaquàtics, tenis de taula, triatló, colpbol, frontenis i waterpolo configuren la proposta esportiva que la Fundació Esportiva Municipal duu a tots els que s’acosten a disfrutar d’esta tradicional cita de Nadal.

Sempre de la mà de monitors i professionals qualificats que, a més, desenrotllaran una completa oferta de tallers i activitats per a promocionar els hàbits de vida saludables entre els més menuts.

Els assistents podran completar un circuit en què un passaport esportiu anirà arreplegant el seu pas per les diferents activitats esportives. Aquells que siguen capaços de completar el seu passaport amb els segells dels 14 estands obtindran una recompensa final.

Pots disfrutar d’Expojove en les instal·lacions de Feria València. L’horari d’obertura és d’11:00 hores a 20:00 hores, excepte el diumenge 31 de desembre, en què l’horari serà de 10:00 hores a 14:00 hores, i el diumenge 1 de gener, data en què la fira només obrirà en horari de vesprada, de 16:00 hores a 21:00 hores.

Més informació: http://www.expojove.com